Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Gemeni

oana-hanganu-horoscop-octombrie-GEMENIHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Gemeni
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Gemeni pune accent pe viața sentimentală a nativilor, favorizată de prezența Soarelui în zodia Balanță, până în ziua de 23 octombrie.  Aflat în Balanță, Soarele va dinamiza ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor, le va purta noroc celor singuri și va favoriza comunicarea dintre nativi și copii. Mai mult, le va aduce succes și celor care își transformă un hobby într-o afacere.

În plus, în primele 10 zile din octombrie, în ”casa Iubirii” se va afla și Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni și care îi va face mai ”declarativi” și  mai demonstrativi în iubire, dar și mai carismatici, mai convingători și mai ”populari” la serviciu, la școală, în comunitate.

Un moment important, care le poate aduce o nouă iubire sau o ocazia de a-și demonstra creativitatea ori de a-și valorifica un talent va fi Luna Nouă din data de 9 octombrie, care va avea loc în zodia Balanță și în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
Dar, pentru că această Lună Nouă formează un aspect tensionat cu planeta Pluton, e bine ca ei să nu ia decizii pe termen lung și nici să nu își facă iluzii în plan sentimental, încă.

Pluton aflat Capricorn este în mers direct, acționând în ”casa Banilor altora” din astrograma Gemenilor. S-ar putea ca un proiect început în preajma Lunii Noi să nu aibă profitul scontat sau partenerii de afaceri să aibă probleme financiare despre care nu pomenesc.
În relații personale, s-ar putea ca persoana în care nativii vor să ”investească” sentimental să aibă secrete (de exemplu, să fie implicată într-o altă relație).

A doua zi după Luna Nouă, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion și în casa Profesiei din astrograma Gemenilor, alăturându-se planetelor Jupiter și Venus.
Venus în sectorul Profesiei aduce armonie în relațiile cu colegii și succes financiar, dar poate să aducă și o idilă la locul de muncă.

Din 5 octombrie, tranzitul retrograd al planetei Venus
va schimba atitudinea Gemenilor, încurajându-i să spună ce le place ori nu, ce își doresc ori ce nu mai acceptă, chiar și la serviciu. Și mulți Gemeni vor cere să fie plătiți mai bine sau vor refuza să mai lucreze pentru succesul și profitul altora.

Iar când Soarele va intra în zodia Scorpion și în ”casa Profesiei” din astrograma lor, în 23 octombrie, Gemenii vor fi, deja, pregătiți pentru schimbări majore.
De exemplu, unii nativi vor renunța la un job pentru a-și  începe propria afacere.
Dar, planetele din Scorpion trag și un semnal de alarmă: Gemenii vor avea impresia că pot muta munții din loc și, din cauza oboselii, ar putea avea probleme de sănătate!

În 24 octombrie, va fi Lună Plină în zodia Taur, unde se află Uranus, planeta Surprizelor.  Nu va fi un moment foarte bun pentru acțiune, ci pentru odihnă, meditație, pentru timp petrecut în liniștea de acasă ori în mijlocul naturii, pentru limpezirea gândurilor și pentru renunțarea la amintiri, la situații, la obiceiuri sau tipare de gândire care nu le mai servesc la nimic.

În ultima zi din octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător și va activa sectorul Mariajului și al parteneriatelor, iar Venus retrograd va reveni în zodia Balanță și în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI