Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-octombrie-LEUHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Leu
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Leu pune accent pe comunicare și socializare și le recomandă nativilor să își schimbe, dacă e nevoie, atitudinea față de muncă sau colegi. Luna octombrie începe cu revenirea planetei Pluton la mersul direct în zodia Capricorn, eveniment ce le influențează sectorul Profesiei din astrogramă. S-ar putea ca, pentru a fi promovați, nativilor să li se ceară să urmeze un program de perfecționare, iar această idee să nu le fie pe plac pentru că ei consideră, de exemplu, că experiența și pregătirea de până acum îi recomandă.

Dar, și Soarele,  aflat în zodia Balanță până în data de 23 octombrie ”vorbește” tot despre studiu, informare și comunicare și îi favorizează pe Leii care își exprimă punctul de vedere și creativitatea. Totuși, nu sunt excluse ”conflictele de idei” sau de interese și nativii ar trebui să nu-și risipească energia în discuții inutile sau în competiții fără miză.

Mercur, aflat în același sector ar putea spori cheful de discuții cu oricine, despre orice sau ar putea accentua dorința nativilor de a avea succes și de a se implica în mai multe proiecte sau afaceri în același timp.

Luna Nouă din data de 9 octombrie le poate aduce noi informații, noi invitații sau noi oferte, dar cum Luna formează un aspect tensionat cu planeta Responsabilității, Saturn, s-ar putea ca Leii să primească oferte care să presupună multă muncă și responsabilități, dar nu și recompense pe măsură.
În orice caz, deciziile importante ar trebui amânate până în noiembrie, când Venus (Micul Benefic, responsabil și de câștigurile financiare) va reveni la mersul direct.

Comunicarea va fi foarte importantă și în familie, mai ales că în sectorul corespunzător din astrograma Leilor se vor afla -toată luna- planeta Iubirii, Venus și Marele Benefic Jupiter.

În primele 5 zile din octombrie, Venus va aduce mai multă armonie, mai multă afecțiune, mai mult timp petrecut cu copiii sau dedicat unor hobby-uri sau altor activități care îi relaxează și îi distrează pe nativi.

În 5 octombrie, însă, Venus își va începe  tranzitul retrograd prin zodia Scorpion și, până în 31 octombrie, când va ajunge în semnul Balanței, va ”tulbura liniștea ”în familie, va impune reevaluarea unor investiții, ”înghețarea” relațiilor cu rudele care sunt prea ”curioase” ori prea ”băgăcioase” sau anularea ori amânarea unor evenimente de familie.
­
Iar intrarea planetei Comunicării, Mercur, în zodia Scorpion -în data de 10 octombrie– va aduce vești de la rude, vești despre proiecte și afaceri de familie, succes în vânzarea sau cumpărarea unei case.

În zodia Scorpion va intra și Soarele, în ziua de 23 octombrie. Acest eveniment este foarte important pentru Lei deoarece Soarele îi patronează și le dă energia, ambiția, curajul, spiritul de aventură de care au nevoie. În plus, îi ajută să se simtă confortabil atunci când sunt în centru atenției.
Soarele în Scorpion îi va face ”vedetele Familiei, dar ar fi bine să țină cont și de ceilalți atunci când iau decizii.

În ziua de 24 octombrie, va fi Lună Plină în Taur și în ”casa Carierei” din astrograma Leilor, Va fi un moment important, cu motive de mulțumire și mândrie, cu vești sau oferte de muncă foarte bune și cu decizii pe termen lung, dar și cu recompense-surpriză ori cu șansa de a se dedica unor noi proiecte profesionale, chiar în domenii cu totul noi.

Luna Plină din 24 octombrie va fi influențată de energia extraordinară a planetei Uranus, care poate ”revoluționa” viața profesională a nativilor Leu dar, în același timp, poate aduce provocări în relația lor cu unii șefi,  dacă Leii nu renunță la ”rolul” de lider și vedetă în relațiile cu aceștia.

Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Comunicării, Mercur în casa Iubirii” și cu revenirea  planetei Iubirii în ”casa Comunicării” din astrograma Leilor. Interesantă combinație astrală pentru sfârșitul lui octombrie și începutul lunii noiembrie…

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI