Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-octombrie-RACHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Rac.
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Rac pune accent pe relațiile nativilor cu familia, favorizate de prezența Soarelui în zodia Balanței, până în data de 23 octombrie. Din 23 octombrie, Soarele se va muta în zodia Scorpion și în sectorul Iubirii, al creativității și al copiilor din astrograma nativilor.

În primele 10 zile din lună, relațiile nativilor cu familia vor fi favorizate și de prezența planetei Mercur în zodia Balanță. Mercur se va muta apoi, în semnul Scorpionului, unde va ajunge, așa cum spuneam și Soarele, în data de 23 octombrie.

Dar primele 10 zile din lună vor fi foarte importante pentru că nativii vor reface legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau vor reuși să rezolve probleme legate de o moștenire ori de casa în care locuiesc, vor lua parte la evenimente de familie sau își vor întemeia propria familie ori se vor gândi foarte serios la asta.
Iar prezența planetei Iubirii și a Marelui Benefic Jupiter în casa Iubirii ar putea aduce schimbări importante în viața lor.

Dar, din data de 5 octombrie, planeta Venus își va începe tranzitul retrograd prin zodia Scorpion și prin sectorul sentimental al Racilor, aducând nostalgii, tentații sau reveniri ale unor foste iubiri. Fostele iubiri pot da peste cap nu doar viața Racilor singuri, ci și viața celor care au, acum, o relație. Situațiile de acest gen trebuie ”gestionate” cu înțelepciune pentru a nu produce probleme și suferință pentru cei implicați.

Tranzitul retrograd al planetei Venus va fi important și pentru Luna Nouă din data de 9 octombrie, care va avea loc în zodia Balanță (zodie guvernată de Venus!).
Iar Luna Nouă va forma un aspect tensionat cu Pluton, aflat în sectorul Mariajului.
S-ar putea ca atmosfera din familie să aibă de suferit din cauza unor certuri dintre Raci și partenerul de viață sau din cauza unor probleme legate de copii. Sau, în familiile care au decis schimbarea locuinței, nu se va ajunge la o decizie care să mulțumească pe toată lumea, pentru că fiecare va dori altceva.

În ziua de 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion alăturându-se planetelor Venus și Jupiter.

Aici va ajunge și Soarele, în data de 23 octombrie
, astfel că octombrie poate fi considerată o lună a clarificărilor în plan sentimental și în relațiile cu copiii.
Venus este, însă, nu doar planeta Iubirii, ci și Micul Benefic în astrologie și, în octombrie, le va aduce multor nativi Rac șansa de a câștiga mai mulți bani prin valorificarea unui talent ignorat până acum.

Intrarea Soarelui în zodia Scorpion va însemna începutul unei perioade cu oportunități în plan sentimental și personal, dar pe care nativii Rac ar trebui să le evalueze cu maximă atenție, mesaj pe care îl transmite, de altfel, și Luna Plină din data de 24 octombrie.

Luna Plină din 24 octombrie va avea loc în zodia Taur și în sectorul Prietenilor, cercului social, dar și al planurilor de viitor din astrograma Racilor.
Aici se află și planeta Surprizelor Uranus, iar ”combinația astrală” amintită poate însemna succes pentru nativi, planuri care devin realitate, dorințe care se îndeplinesc, dar și multă invidie, gelozie sau ”jocuri de culise” în care pot fi implicați așa-ziși prieteni și alți oameni în care nativii aveau încredere.
Chiar și norocul în dragoste al unora dintre nativi poate fi, pentru falșii prieteni, motiv de invidie.
Tocmai de aceea, ar fi bine ca Racii să fie mai discreți.

Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător și cu revenirea lui Venus retrograd în zodia Balanță. Iar asta înseamnă că atenția Racilor se va îndrepta spre sănătate, profesie și familie și cu această ”amprentă” va începe luna noiembrie pentru ei.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI