Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Săgetător

oana-hanganu-horoscop-octombrie-SAGETATORHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Săgetător.
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe cercul de prieteni și pe rețeaua profesională pe care nativii ar trebui să nu le neglijeze în prima parte a lunii pentru că pot avea un rol deosebit în succesul lor profesional.

Până în ziua de 23 octombrie, Soarele se va afla în zodia Balanță și va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Săgetătorilor. Aici se va afla, până în data de 10 octombrie, și planeta Comunicării, Mercur.
Și tot aici va avea loc Luna Nouă din data de 9 octombrie. Așadar, octombrie poate fi o lună excelentă pentru socializare și planuri de viitor, dar și pentru noi prieteni.
Internetul poate fi, de asemenea, o sursă de informare și de câștig pentru nativii care își caută un job sau pentru cei care doresc să înceapă afaceri pe cont propriu dar au nevoie de susținere (inclusiv financiară) în perioada de început.

Dar relația cu familia poate fi problematică, dacă  discuțiile se învârt în jurul banilor sau al unei moșteniri sau dacă pornesc de la nemulțumirea nativilor față de părinți sau alte rude care îi critică mereu sau vor să le coordoneze viața.
În data de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion alăturându-se planetelor Jupiter, Venus și Mercur (ajuns aici în data de 10 octombrie).
În cazul Săgetătorilor, planetele aflate în zodia Scorpion acționează în casa Trecutului și, în general, le cer nativilor să își rezolve restanțele de orice fel și să se elibereze de relații sau persoane sau obiceiuri auto-distructive din trecut.

În casa Trecutului se află și planeta Venus, în mers retrograd din data de 5 octombrie, până în 31 octombrie.
Venus retrograd în casa Trecutului și a secretelor poate însemna împăcarea cu o fostă iubire, o aventură secretă sau discreție privind viața sentimentală.
Pentru unii nativi, Venus retrograd poate însemna și interes pentru persoane care le amintesc nativilor de cineva important din trecutul lor sentimental.
Dar, perioadele cu Venus retrograd nu sunt cele mai indicate pentru noi relații, așa că nativii care se îndrăgostesc acum ar trebui să aștepte ca Venus să revină la mersul direct (noiembrie). Abia atunci își vor lămuri și sentimentele și vor face și alegerile cele mai bune.

Un alt eveniment important  va fi Luna Plină din data de 24 octombrie. Aceasta va avea loc în zodia Taur, unde se află și planeta Surprizelor, Uranus.
Pentru Săgetători, Luna Plină din 24 octombrie va veni cu surprize plăcute în plan profesional și cu vești bune legate de sănătate.

S-ar putea ca Săgetătorii să primească o ofertă de muncă foarte bună, dar să li se ceară un răspuns rapid sau noul job să implice mutarea, imediată, în altă localitate. Săgetătorilor nu le lipsește spiritul de aventură, dar până în noiembrie, planeta care îi patronează, Jupiter, este în casa Trecutului și a secretelor. Din acest motiv, s-ar putea ca Săgetătorii să aibă nevoie de timp pentru a analiza, evalua, discuta etc astfel încât să fie siguri că fac alegerea corectă.

Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Mercur și cu revenirea lui Venus în zodia Balanță. Schimbările în plan personal și relația cu prietenii vor fi prioritățile nativilor, la început de noiembrie.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI