Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Scorpion

oana-hanganu-horoscop-octombrie-SCORPIONHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Scorpion
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor să se mobilizeze și să nu rateze nicio oportunitate. Octombrie este ultima lună în care Marele Benefic Jupiter se va mai afla în zodia lor. Din 9 noiembrie, Jupiter se va muta în Săgetător și va reveni în Scorpion abia peste 12 ani.
Mai mult, în zodia lor se va afla, acum, și micul Benefic Venus.
Iar din 10 octombrie, și Mercur, planeta Comunicării! Iar din 23 octombrie, tot în zodia lor va ajunge și Soarele!

Octombrie 2018 va fi, așadar, o lună de neuitat pentru nativii Scorpion! Acum ei pot face schimbări importante, atât în plan personal, cât și în plan profesional.
Cu Venus în zodia lor, Scorpionii pot atrage mai multă iubire în viața lor, dar, în același timp, pot înțelege mai bine ce își doresc, cu adevărat de la viață, care este principalul lor atuu și care este principala slăbiciune, ce așteptări au de la iubire și ce sunt dispuși să ofere în schimb?
Venus este planeta Iubirii și îi poate învăța pe toți nativii să se iubească și să se aprecieze mai mult.

În  5 octombrie, va începe tranzitul retrograd al planetei Venus în zodia Scorpion, care va accentua interesul nativilor pentru autoevaluare, analiză și schimbare.
Iar Luna Nouă din data de 9 octombrie va fi un moment perfect pentru reevaluarea relațiilor -de cuplu, de afaceri, de prietenie etc- pentru va avea loc în Balanță zodia parteneriatelor.

Mai mult, va avea loc în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma Scorpionilor, iar nativii ar putea afla secrete din trecutul altora sau, din contră, secrete din viața lor ar putea ieși la lumină. Sau nativii vor avea chef de destăinuiri dar s-ar putea să nu-și aleagă prea bine partenerul de dialog, iar acesta să nu fie prea discret…

A doua zi după Luna Nouă, în 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion și îi va ajuta pe nativii îndrăgostiți să își exprime sentimentele, pe cei care au afaceri, să obțină ce vor din negocieri, iar pe cei care vor să își facă noi prieteni, să îi cucerească pe cei din jur. De partea lor va acționa și Venus, planeta Iubirii, care îi va ajuta să fie apreciați și admirați.

Iar Soarele care va ajunge, în 23 octombrie, în zodia lor, va fi un alt aliat de nădejde.

În ziua de 24 octombrie va fi Lună Plină în zodia Taur și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Scorpionilor.
Și, pentru că în zodia Taur se află și Uranus, planeta Surprizelor,  Luna Plină din 24 octombrie le poate aduce Scorpionilor singuri întâlnirea cu sufletul pereche într-un context neașteptat sau într-un moment în care renunțaseră să se mai gândească la asta.
Pentru cupluri, Luna Plină poate aduce o nouă atitudine. De exemplu, Scorpionii renunță la gelozia care îi caracterizează sau vor mai mult ”spațiu” și libertate în relație.

Luna Plină din 24 octombrie favorizează și proiectele de colaborare originale  sau relațiile nativilor cu oameni total deosebiți de prietenii din trecut.
Unii Scorpioni s-ar putea simți atrași de persoane cărora altădată nu le-ar fi acordat atenție.

Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Mercur în Săgetător și cu revenirea planetei Venus în zodia Balanță, iar atenția Scorpionilor se va îndrepta spre bani și spre o iubire din trecut.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI