Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Taur

oana-hanganu-horoscop-octombrie-TAURHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Taur
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Taur este dominat de tranzitul planetei Venus prin zodia Scorpion. În primele 5 zile din octombrie, Venus va aduce armonie și echilibru în relația de cuplu, înțelegere și cooperare în colaborările profesionale, iar pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni viitorul partener de viață.

Din 5 octombrie și până la sfârșitul lunii, sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Taurilor va fi afectat de tranzitul retrograd al planetei Venus.
Sunt posibile tensiuni între nativi și parterul de viață, din cauza geloziei sau a neîncrederii iar, din 10 octombrie, posibil și din cauza unor informații care ”ajung la urechile” nativilor sau din cauza unor secrete care ies la lumină.

Din 10 octombrie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în zodia Scorpion, alături de Venus retrograd.
Mercur în Scorpion va influența și relații de afaceri, și relațiile profesionale ale nativilor Taur. Aceștia (și datorită lui Pluton aflat în Capricorn), încep să pună preț nu doar pe veniturile imediate, pe profit și valori materiale, ci și pe spiritualitate, generozitate și pe armonie.

Schimbări în plan profesional, favorizate și de schimbarea de atitudine a nativilor, pot să apară în jurul zilei de 9 octombrie. Atunci va fi Lună Nouă în Balanță și în ”casa Profesiei” din astrograma Taurilor.
Dar pentru că Venus,  planeta care  patronează Balanța și zodia Taur, este în mers retrograd, ar fi bine ca nativii să nu ia, încă, decizii majore. E bine să negocieze, să se informeze, să caute și alte variante și să aștepte ca Venus să revină la mersul direct (în noiembrie)

În ziua de 23 octombrie, Soarele va părăsi zodia Balanță și se va muta în Scorpion, mutând atenția nativilor Taur de la profesie, la Mariaj și parteneriate profesionale.
Iar în Scorpion se vor afla, atunci, și Marele Benefic Jupiter, și planeta Comunicării, și planeta Iubirii. Astfel, ultima parte a lunii va fi excelentă pentru a rezolva probleme din cuplu, pentru a consolida relații sau pentru a găsi noi colaborări și colaboratori.

În ziua de 24 octombrie, va fi Lună Plină în zodia Taur, care îi va încuraja pe nativi să țină cont de nevoile și interesele personale, să facă schimbările necesare pentru a trăi așa cum își doresc.

Taurii iubesc viața, confortul și lucrurile de calitate, dar nu așteaptă să ”le pice din cer”, ci muncesc pentru toate. Acum, însă, cu Uranus în zodia lor, schimbările pot veni pe neașteptate. La fel și oportunitățile. Iar Saturn aflat în Capricorn îi va ajuta să facă toate alegerile cu responsabilitate, realism și maturitate.

Octombrie se va încheia cu intrarea  planetei Mercur în zodia Săgetător, care le va purta noroc nativilor ce au nevoie de un credit sau trebuie să rezolve probleme legate de taxe, impozite ori alte datorii. Tot Mercur aflat în zodia Săgetător le poate facilita întâlnirea cu o persoană care îi va atrage din prima clipă și cu care vor putea discuta orice sau vor putea avea o relație lipsită de prejudecăți.

În  31 octombrie, Venus retrograd va reveni în zodia Balanță și va putea aduce oferte de muncă de la persoane cu care nativii au mai colaborat sau va intensifica interesul Taurilor pentru o viață mai echilibrată, mai armonioasă și mai sănătoasă.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI