Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie, zodia Pești

oana-hanganu-horoscop-octombrie-PESTIHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Pești.
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Pești anunță o perioadă perfectă pentru schimbări în cercul de prieteni, dar și pentru noi planuri pe termen lung. Toate acestea vor fi favorizate de prezența planetelor Saturn și Pluton în ”casa Prietenilor” din astrograma nativilor.

În plus, prezența Soarelui și a planetei Mercur în zodia Balanță, în primele 10 zile din lună, înseamnă, pentru Pești, noroc prin alții sau acces la resursele financiare ale partenerului, dar și profit din afaceri.

În data de 10 octombrie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în zodia Scorpion, alăturându-se planetelor Jupiter și Venus.
În zodia Scorpion va ajunge și Soarele, în ziua de 23 octombrie, dar, până atunci, îi va ajuta pe nativii Pești care au nevoie de un credit sau de o bursă de studii sau pe cei care își cută un loc de muncă.
Pentru aceștia din urmă, ofertele mai bune vor fi cele care, pe lângă salariu, vor cuprinde și alte avantaje materiale și financiare (cum ar fi mașina sau locuința de serviciu sau diferite comisioane și bonusuri).

Luna Nouă din data de 9 octombrie, care va avea loc în zodia Balanță și în ”casa Banilor altora” din astrograma Peștilor, poate veni cu o astfel de ofertă, dar nativii ar trebui să nu vorbească prea mult despre asta, cu prietenii.
S-ar putea ca unii prieteni invidioși să nu le dea cel mai bun sfat (de exemplu, să le recomande să refuze oferta, pe motiv că salariul este prea mic sau că bonusurile nu sunt motivante). În plus, se spune că atragi ghinionul dacă vorbești despre un contract de muncă înainte de a-l semna.

În același timp, contextul astral le recomandă Peștilor să se concentreze pe propriile probleme, pentru a nu-și pierde timp și energie pentru problemele altora
Luna Nouă din 9 octombrie va schimba și atitudinea nativilor față de bani și de bugetul comun, în sensul că vor refuza să fie singurii care ”duc greul” în casă și ”acoperă” toate pierderile sau finanțează toată familia.

În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion și în ”casa Străinătății” din astrograma Peștilor, iar pentru aceștia  va începe o perioadă foarte bună pentru călătorii sau pentru relații cu persoane din străinătate.

Și, cum în ”casa Străinătății” din astrograma lor se află, în octombrie, și Marele Benefic Jupiter, dar și planeta Iubirii, s-ar putea ca viața sentimentală a Peștilor să se schimbe cu ocazia unei călătorii în altă țară sau cu ajutorul unei persoane din străinătate.

Planeta Jupiter se află în acest sector de un an de zile! Iar dacă, unii nativi n-au simțit, încă, efectele Marelui Benefic aflat în casa Străinătății, nu au călătorit ”peste hotare” sau nu și-au întâlnit sufletul-pereche, ar trebui să își păstreze optimismul! Timpul nu este pierdut!

Mai mult, planeta Venus se află în aceeași ”casă a Străinătății” și, aflată în mers retrograd, poate da încă o șansă unei iubiri din trecut sau poate schimba total ”gusturile” nativilor în materie de iubire trăgând, astfel, norocul.

În noiembrie, Jupiter se va muta în zodia Săgetător și în sectorul Carierei din astrograma Peștilor. În sectorul amintit va ajunge planeta Mercur, în ziua de 31 octombrie. În seara aceleiași zile, planeta Venus va ajunge în zodia Balanță și va readuce pasiunea în viața sentimentală a multor nativi.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI