Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie, zodia Vărsător

oana-hanganu-horoscop-octombrie-VARSATORHoroscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018, zodia Vărsător.
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Vărsător anunță călătorii, interes pentru studiu și dezvoltare personală, dar și oportunități în plan profesional.
În primele 10 zile din lună, Soarele și planeta Mercur vor acționa în ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor, aducând șanse de călătorie, cel mai probabil în interes profesional, dar și succes la examene sau interes pentru cursuri și programe de perfecționare care le pot aduce nativilor schimbări pozitive în carieră.

Din 10 octombrie, Mercur se va muta în zodia Scorpion, alăturându-se Marelui Benefic Jupiter și planetei Venus.
Soarele va rămâne, însă, în Balanță până în data de 23 octombrie și va continua să fie un aliat astral puternic pentru Vărsătorii interesați de dezvoltarea personală, de noi experiențe și aventuri.

Un moment important va fi Luna Nouă din data de 9 octombrie care va avea loc în zodia Balanță. Aceasta le poate aduce o invitație de la un prieten din străinătate, o ofertă de muncă de la o firmă străină sau o șansă neașteptată de întâlni ”oameni noi ” și de a afla mai multe despre alte culturi, tradiții, popoare sau chiar o călătorie care le poate facilita întâlnirea cu o persoană care să le schimbe viața.

Important este ca Vărsătorii să acționeze, să nu amâne demersurile necesare, să contacteze direct firmele pentru care doresc să lucreze, așa cum le cere prezența planetei Marte în zodia lor.
Marte este planeta Acțiunii, a curajului, ambiției, dar și planeta Pasiunii. În plan profesional, le aduce succes nativilor care muncesc cu pasiune și le dă curaj celor care vor să își schimbe cariera, pentru a se orienta spre domenii de care sunt cu adevărat interesați.

În data de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion și în sectorul Carierei din astrograma Vărsătorilor.
Aici se va alătura Marelui Benefic Jupiter, Micului Benefic Venus și planetei Afacerilor și comunicării, Mercur, anunțând, pentru ultima parte a lunii, șanse, schimbări și decizii importante privind cariera.

În ziua de 24 octombrie va fi Lună Plină în zodia Taur, unde se află și planeta Uranus.
Pentru Vărsători, Luna Plină din 24 octombrie va ”activa” sectorul Familiei din astrogramă. Va fi, așadar, un moment special, când ”pot fi culese roadele” unei afaceri de familie, când se pot lua decizii importante privind o casă ori un eveniment de familie sau când se pot stabili noi reguli sau limite în relațiile cu anumite rude. E vorba despre cele care au tendința de a  fi prea interesate de viața personală a Vărsătorilor.

Luna Plină din 24 octombrie poate aduce și rezolvări neașteptate în cazul unor probleme legate de o moștenire sau le poate aduce nativilor un dar nesperat de la o rudă apropiată.
Uranus este planeta care îi patronează pe Vărsători și le poate schimba modul de a gândi sau de a acționa. De exemplu, unii Vărsători vor deveni foarte atașați de familie și vor munci în plus pentru a le asigura celor dragi tot ce au nevoie.
Luna Plină în Taur poate aduce și vești legate de nunta cuiva din familie sau, pentru cei îndrăgostiți dar necăsătoriți,  poate fi un moment potrivit pentru ca ei să dorească să oficializeze relația

Octombrie se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător și cu revenirea planetei Venus în zodia Balanță, iar atenția Vărsătorilor se va îndrepta spre prieteni și călătorii sau studii.

Horoscop octombrie- alte zodii care te interesează:

BERBEC  //   TAUR // GEMENI  //   RAC  //   LEU  //   FECIOARĂ  //

BALANȚĂ  //   SCORPION //   SĂGETĂTOR  //   CAPRICORN  //   VĂRSĂTOR  //   PEȘTI