Horoscopul zilei, 1 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-1-octombrieHoroscopul zilei, 1 octombrie 2018, Oana Hanganu. Prima zi din octombrie este marcată de un eveniment astrologic important: revenirea planetei Pluton la mersul direct, în zodia Capricorn. Pluton este ”planeta Transformării”, a morții și renașterii. Pluton este forța care distruge pentru a face loc noului și, în plan social, aduce schimbări majore la nivelul instituțiilor guvernamentale, a corporațiilor, a marilor organizații.

Pluton este planeta Puterii care poate fi folosită în sens pozitiv, pentru binele personal dar și al celorlalți sau în sens negativ, doar pentru binele personal sau al unui grup restrâns de ”elite”.

Pluton în Capricorn este legat de ”puterea ocultă, de organizațiile secrete, de jocurile de culise înalt, de oamenii care dețin puterea economică, financiară sau politică și decid, în numele ”celor mulți”.

Adesea Pluton în Capricorn este asociat și dictatorilor sau regimurilor autoritare, instituțiilor ”de forță” sau ”rețelei” financiare la nivel mondial.

Pluton a intrat în semnul Capricornului la sfârșitul lui ianuarie 2008 și va rămâne în această zodie până în anul 2023.
Intrarea lui Pluton în Capricorn a însemnat și declanșarea crizei economice din 2008.

Află cum sunt influențate zodiile de Pluton în Capricorn:

BERBEC.
Pluton revine la mersul direct în Capricorn și îi va ajuta pe Berbeci să facă schimbări importante în plan profesional. Unii nativi se vor orienta către noi domenii de activitate, alții vor începe să lucreze pe cont propriu. Succesul va depinde mult și de atitudinea lor față de șefi sau alte persoane cu putere de decizie.

TAUR
Revenirea plantei Pluton la mersul direct în Capricorn poate aduce experiențe care îi vor îndrepta pe nativii Taur spre spiritualitate sau spre noi sisteme religioase, în timp ce interesul pentru acumularea de valori materiale va fi diminuat. Sănătatea va fi, de asemenea, o prioritate.

GEMENI
Pluton, revenit la mersul direct în Capricorn va schimba atitudinea Gemenilor față de ”responsabilitățile financiare” din familie, unde vor cere ca partenerul să se implice mai mult. În colaborările profesionale nu vor (mai) accepta să muncească pentru succesul altora. Pentru nativii singuri, vor apărea tentații amoroase…

RAC
Revenit la mersul direct în zodia Capricorn, Pluton va dinamiza viața sentimentală a Racilor și va favoriza relațiile pline de pasiune și fără tabu-uri. În relațiile profesionale, Racii vor fi mai greu de impresionat și de convins să ajute pe toată lumea, inclusiv financiar. În ultimele luni din an, se vor concentra pe propriile proiecte și interese.

LEU
Revenită la mersul direct în zodia Capricorn, planeta Pluton va schimba stilul de viață al Leilor, rutina zilnică sau dieta, ”inspirându-i” pe nativi să facă alegeri mai ”înțelepte”. În plan profesional, nativii se vor implica în noi proiecte și vor avea succes. Dar succesul va avea un preț: Leii vor avea mai puțin timp pentru casă și familie.


FECIOARĂ

Pluton, din nou în mers direct în zodia Capricorn le poate aduce Fecioarelor o veste importantă legată de o sarcină sau o veste legată de copii, dar și un nou mod de valorificare (mai pragmatic și mai eficient!) a creativității. Pentru nativii singuri, o nouă atitudine față de iubire și romantism atrage mai ușor norocul.


BALANȚĂ

Cu Pluton în mers direct în sectorul Familiei, Balanțele își pot schimba viața de familie, locuința sau atitudinea față de unele rude. Perioada este importantă pentru nativii care lucrează acasă, pe cont propriu, dar și pentru cele care de rezolvat probleme legate de o moștenire sau care vor să investească într-o casă ori un teren.


SCORPION

Pluton este planeta care îi patronează, așa că Scorpionii vor fi influențați în mod special de revenirea acestei ”planetei Transformării” la mersul direct, în zodia Capricorn. Vor reuși să obțină informațiile de care au nevoie pentru a verifica o ofertă sau un posibil angajator, iar în comunicarea cu ceilalți vor fi mai atenți la cuvintele rostite.


SĂGETĂTOR

Pluton, revenit la mersul direct în zodia Capricorn, va ”transforma” relația nativilor cu banii, obligându-i să fie mai chibzuiți. În plus, în următoarele luni, Săgetătorii își pot achita datoriile sau pot investi în proiecte personale, având și susținerea partenerului. Pluton îi ajută și pe cei care vor să își valorifice un talent personal pentru a câștiga mai mulți bani.


CAPRICORN

Capricornii pot să își schimbe viața! Și își vor pune planurile în aplicare pentru că  Pluton îi va încuraja să își folosească puterea personală și să nu renunțe dacă vor avea obstacole de trecut. Pluton în Capricorn va favoriza și schimbările importante de look, iar acestea vor contribui la succesul nativilor în  plan sentimental și profesional.


VĂRSĂTOR

Pluton revenit  la mersul direct în Capricorn îi va ajuta pe Vărsători să se ”împace cu trecutul” și să se vindece de frustrări, să nu se mai agață de himere și amintiri. În plus, iertarea și uitarea, mai ales în plan sentimental, pot deschide calea unor noi „oportunități” sau  unor noi relații. În profesie, e bine să nu acumuleze restanțe.


PEȘTI

Pluton, din nou în mers direct în zodia Capricorn  poate aduce schimbări în cercul de prieteni: Peștii renunță la cei care i-au dezamăgit sau în care nu mai au încredere. Apar, de asemenea, noi prieteni, dar sunt posibile și ”alianțe” noi care vor sprijini demersurile și planurile nativilor în plan financiar sa profesional.