Horoscopul zilei, 2 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-2-octombrieHoroscopul zilei, 2 octombrie 2018, Oana Hanganu. Luna aflată în zodia Rac este ”în opoziție” cu planeta Responsabilităților, Saturn. Acest aspect tensionat ne cere să păstrăm echilibrul între familie și carieră, iar la serviciu, să respectăm regulile și ierarhia, chiar dacă suntem prieteni vechi cu șefii sau aceștia au o atitudine binevoitoare sau sunt/par prietenoși. În a doua parte a zilei, Luna va fi în armonie cu planeta Venus și cu planeta Neptun, iar acesta se va reflecta și în atmosfera de acasă.

Ce anunță horoscopul zilei de 2 octombrie 2018:

BERBEC
Berbecii au multe de rezolvat la serviciu, dar nu se pot concentra așa cum ar trebui. O problemă de familie sau legată de casă trebuie rezolvată cât mai rapid și mintea le stă numai la asta. Până la urmă, ”vor ieși la liman cu toate”… Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


TAUR

Chiar dacă ideile lor sunt foarte bune, astăzi nu prea reușesc să îi convingă pe alții că ar trebui să le pună în aplicare. Mai bine așteaptă până mâine când pot avea mai mult succes. Diseară, în cuplu, comunicarea este excelentă! Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!

GEMENI
Gemenii au nevoie de bani în plus, dar azi nu e o zi foarte bună pentru a cere un împrumut. N-ar obține decât niște promisiuni ”incerte”. Diseară: posibile cheltuieli pentru sănătatea cuiva din familie. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


RAC

Racii își spun că s-au cam săturat să ducă greul în relația de cuplu sau să fie singura persoană la care apelează toți prietenii când au nevoie de ajutor. E doar o stare trecătoare! Diseară, vor reveni la ”vechile obiceiuri”. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


LEU

Leii nu-s în formă maximă, așa că, la serviciu, vor încerca să tragă de timp sau vor lăsa totul pe ultima sută de metri. Dar, cum nu fac asta de obicei, șefii ”închid ochii”, iar colegii se oferă să lea dea o mână de ajutor. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


FECIOARĂ

Un prieten poate fi motiv de ”gâlceavă” în cuplu: partenerul de viață nu-l prea place pentru că e foarte darnic în sfaturi pe care nu le cere nimeni. Diseară, însă, în familie se reface armonia și se deapănă amintiri. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


BALANȚĂ

Balanțele reușesc cu greu să împace și familia, și colegii de serviciu. Diseară, însă, pot primi vești foarte bune legate de succesul unui proiect și pentru care vor fi promovare sau recompensate financiar. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!

SCORPION
Scorpionii care au de rezolvat o problemă ce implică relația cu instituții, trebuie să aibă grijă la ton și atitudine. S-ar putea n-aibă de-a face doar cu persoane binevoitoare, deci vor avea nevoie de tact, timp și răbdare. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


SĂGETĂTOR

S-ar putea ca Săgetătorii care au de recuperat o datorie sau așteaptă salariu sau o primă să primească o veste nu prea plăcută. Banii vin, dar cu întârziere. Diseară, o fostă iubire încearcă să revină în viața lor. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


CAPRICORN

În prima parte a zilei, Capricornii sunt mai irascibili și nimic din ce face partenerul nu le place. La fel și la serviciu: doar colegii greșesc și n-au dreptate! Spre seară, revin la sentimente mai bune și asta e bine pentru toată lumea. Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


VĂRSĂTORII

Luna se află în ”casa Sănătății” din astrograma Vărsătorilor. Pentru unii nativi, asta poate însemna o imunitate scăzută, pentru alții, o stare de oboseală accentuată. N-ar strica o vizită la medic, pentru un control de rutină… Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!


PEȘTI

Cu Luna în casa Iubirii, Peștii sunt foarte afectuoși, sensibili și romantici, dar s-ar putea ca partenerul să nu fie ”pe aceeași lungime de undă”, iar asta îi va dezamăgi. Unii chiar vor căuta în altă parte ceea ce nu găsesc acasă… Citește și horoscopul complet pentru luna octombrie!