Horoscopul zilei, 3 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-3-octHoroscopul zilei, 3 octombrie 2018, Oana Hanganu.  Astrele sunt de partea celor care rămân ”cu picioarele pe pământ” atunci când au succes.  Iar succesul le aparține celor care își calculează foarte bine resursele de care dispun înainte de a ”porni la drum”. Importantă este și atitudinea față de cei care au putere de decizie: azi nu rămâne fără urmări încercarea de a le demonstra șefilor că n-au dreptate!

Toate acestea sunt aduse de ”careul” dintre Mercur și Pluton (careul este un aspect tensionat), de cel format de Lună cu Pluton, dar și de cel format de Lună și Mercur.
Dar, în relațiile sentimentale, armonia dintre Lună și Venus, planeta Iubirii, poate face minuni.

Ce anunță horoscopul zilei de 3 octombrie 2018 pentru toate zodiile:
BERBEC
Un cadou primit de la o rudă apropiată sau o veste bună legată de un credit le înseninează ziua, după ce, dimineață, atmosfera de la serviciu nu le este favorabilă: șefii nu sunt în toane bune  și ”contabilizează” orice greșeală.

TAUR
Dacă vor să discute despre un nou proiect, să negocieze un contract ori să reia legătura cu un prieten , Taurii ar trebui să aștepte până după amiază. Tot în a doua parte a zilei, s-ar putea să aibă multe drumuri de făcut, în interes profesional.

GEMENI
Dimineață, Gemenii au rate, taxe, datorii de achitat sau sunt prea receptivi la oferte și promoții și merg la cumpărături. Într-un fel sau altul, banii ”le pleacă” din cont sau din portofel. Dar nu mai contează, atâta vreme când în plan sentimental norocul le surâde. Diseară!
RAC
Racii trebuie să aplaneze tensiunile dintre părinți și partenerul de viață. Sau partenerul le ”sugerează” că ar trebui să-și lase rudele să se mai descurce și singure… Dar, după amiază, atmosfera se relaxează, cel mai probabil cu ajutorul sau de dragul copiilor.

LEU
S-ar putea ca planurile făcute pentru astăzi să fie date peste cap de decizia unui șef care le cere să refacă un document sau să preia ”din mers” un proiect la care, până acum, a lucrat altcineva. Ar trebui să vadă partea bună a lucrurilor: sunt apreciați și inspiră încredere.

FECIOARĂ
Fecioarele vor să cumpere ceva pentru partener sau pentru copii, dar salariul întârzie sau apar alte urgențe. Prietenii sunt, astăzi, greu de găsit, așa că n-are cine să le împrumute cu banii de care au nevoie. Dar, o seară frumoasă, petrecută în familie poate fi cel mai important cadou.

BALANȚĂ
În prima parte a zilei, diplomația care le caracterizează este atât de ”diluată”, încât Balanțele ar trebui să evite discuțiile pe teme ”sensibile” chiar și cu cei foarte apropiați. Spre surprinderea tuturor, ar putea declanșa o ceartă! După amiază, revin la sentimente mai bune.

SCORPION
Dimineață, un vecin îi scoate din sărite, frații le reproșează ceva, traficul pare mai ”încurcat” ca de obicei sau,  la serviciu, șefii îi caută chiar atunci când ei fac o pauză pentru o cafea. Dar, după prânz, ”soarele răsare și pe strada lor, așa că Scorpionii trebuie să-și păstreze optimismul.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii plătesc o datorie sau dau achită niște reparații în casă. La locul de muncă, primesc promisiuni legate de salariu, dar asta nu-i prea ”încălzește” azi, când au nevoie de mai mulți bani. Soluția ar putea veni de la un fost partener.

CAPRICORN
Prietenii le poartă noroc:  Capricornilor singuri, le pot ”facilita” întâlnirea cu viitorul partener de viață. Dar, asta anunță astrele pentru a doua parte a zilei, când și în cuplu atmosfera este potrivită pentru declarații și planuri de viitor. Dimineață, însă, atenție la ton și atitudine! Mai ales la serviciu…

VĂRSĂTOR
Vărsătorii care au nevoie de un aviz, o aprobare sau alt fel de document oficial, ar trebui să facă demersurile necesare în a doua parte a zilei. Tot atunci pot rezolva mai ușor și problemele de la serviciu. Dimineață, apar tot felul de încurcături care le testează răbdarea.

PEȘTI
Dimineață, Peștii ar trebui să se ocupe strict de problemele personale. Pentru discuții cu partenerul privind viitorul relației sau pentru lămurirea unor aspecte legate de o colaborare profesională, e mai potrivită a doua parte a zilei. Diseară astrele sunt mai ”prietenoase”.