Horoscopul zilei, 4 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-4-octombrieHoroscopul zilei, 4 octombrie 2018, Oana Hanganu. Astăzi, ambiția, dorința de a fi în centrul atenției sau de a cuceri pe cineva anume sunt ”la cote maxime”. Luna este în zodia Leu, o zodie de Foc, patronată de Soare.
Iar Soarele, se află în zodia Balanță și ne cere să fim diplomați, să ne gândim nu doar la noi, ci și la cei din jur și să ne dorim pace și armonie.
Iar diseară, Luna și Soarele vor forma un aspect armonios, care va favoriza toate zodiile.
Dar, până diseară, Luna formează aspecte tensionate cu Marte și Venus. Asta înseamnă că vor ”pierde pe mâna lor” toți cei care vor fi impulsivi, arțăgoși, orgolioși, iar -în relațiile sentimentale- posesivi și geloși.

Iată ce anunță horoscopul zilei de 4 octombrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii sunt cei mai vizați de aspectul tensionat dintre Lună și Marte, pentru că Marte este planeta care îi patronează. Așadar, trebuie să își păstreze calmul și să evite certurile, atât în cuplu, cât și la serviciu. Diseară, se anunță clipe de neuitat, în plan sentimental.

TAUR
S-ar putea ca soluțiile propuse de Tauri la serviciu să nu aibă succesul sperat sau cineva din echipă să le ”pună bețe în roate”. Chiar dacă sunt revoltați, cearta cu șefii n-ar face decât să le pună în pericol locul în echipă. Spre sfârșitul programului, situația se va schimba în favoarea Taurilor.

GEMENI
În prima parte a zilei, există risc de ceartă cu partenerul de viață, probabil din cauza copiilor. De exemplu, partenerul le reproșează nativilor că petrec prea puțin împreună, în familie. Diseară, e timp de împăcare, dar până atunci, la serviciu, invidia unui coleg le poate face probleme.

RAC
În cazul Racilor, Luna este în ”casa Banilor”, dar le cere să fie foarte atenți la cheltuieli. Mai bine n-ar scoate niciun ban din cont. Azi riscă să nu facă alegeri foarte bune. În afaceri, există risc de ceartă cu principalii colaboratori. Motivul? Banii! Iar banii pot fi motiv de ceartă și în cuplu.

LEU
Leilor le place să fie în centru atenției. Partenerul de viață s-a obișnuit cu asta. Prietenii și colegii, la fel. Astăzi, însă, ar fi bine să lase loc și altora să se afirme, să se exprime, să se manifeste. Altfel, cu Marte aflat  în ”casa Parteneriatelor”, Leii se pot certa cu toată lumea. Dar diseară va fi ”pace”, din nou.

FECIOARĂ
Fecioarele au nevoie de odihnă dar au și multe de rezolvat. La locul de muncă, atmosfera nu este foarte armonioasă, colegii lasă tot ce e mai greu pe umerii nativilor, iar șefii par să nu observe asta. Diseară, însă, vin surprizele: nativii primesc bani sau află că vor fi promovați în curând.

BALANȚĂ
Balanțele care au copii nu sunt foarte încântați de alegerile acestora în materie de prieteni. În cuplu, nu se ajunge la o decizie privind o problemă importantă (legată, cel mai probabil de locuință) pentru că nativii se tot răzgândesc și caută ceva mai bun. Mai bine amână discuția până diseară!

SCORPION
Scorpionii trebuie să investească astăzi în imaginea personală, dar în interes profesional. Mai ales dacă lucrează într-o companie în care există un ”cod vestimentar” mai strict. Asta nu le prea convine pentru că înseamnă cheltuieli suplimentare. Dar, pe termen lung, merită! E un fel de investiție!

SĂGETĂTOR
Un prieten de departe sau un fost coleg care lucrează, acum, la o firmă importantă îi poate ajuta pe nativii care își caută un loc de muncă. Financiar, însă, ziua este complicată pentru Săgetători. Dacă trebuie să facă o plată dar n-au banii necesari, obțin cu mare greutate o amânare.

CAPRICORN
Nativii singuri pot afla, cu surprindere că, în cercul de prieteni, au un admirator. Dar azi ei sunt prea ocupați de probleme ”concrete”, legate de bugetul familiei sau de sănătatea cuiva drag și nu au chef de declarații sau întâlniri. În plan profesional, a doua parte a zilei e foarte bună pentru toți Capricornii.

VĂRSĂTOR
Ar fi bine ca Vărsătorii să lase deciziile sau întâlnirile importante pentru a doua parte  a zilei, când conjunctura astrală va fi mai favorabilă. Dimineață, e risc de ceartă cu partenerul de viață. La serviciu, discreția este ”de aur”! Un coleg va încerca să-i atragă într-o discuție cu risc de bârfă la adresa șefilor.

PEȘTI
Aflată în Leu, Luna le cere Peștilor să aibă mai multă grijă de sănătatea lor! Să nu mai încerce ”să mute munții din loc” nu doar pentru ei, ci mai ales pentru alții! Diseară, viața sentimentală a Peștilor poate fi ”condimentată” cu un plus de pasiune.  Seara e perfectă și pentru planuri de călătorie.