Horoscopul zilei, 5 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-5-octombrie-2018Horoscopul zilei, 5 octombrie 2018, Oana Hanganu. Luna aflată în zodia Leu este în armonie cu planeta Mercur, dar formează un aspect tensionat cu planeta Jupiter. Asta înseamnă chef de vorbă, de declarații și optimism, dar și exagerări și tendința de a face promisiuni greu de respectat!
Azi, la 10 seara, planeta Venus își începe tranzitul retrograd în zodia Scorpion, care va dura 6 săptămâni și va aduce tot felul de schimbări în plan sentimental, dar și în relația noastră cu banii.

Ce anunță horoscopul zilei de 5 octombrie 2018:

BERBEC
Berbecii se gândesc, deja, la weekend, dar șefii au alte priorități și le dau o mulțime de sarcini de îndeplinit. Un coleg care îi simpatizează se oferă să îi ajute și asta-i scoate din încurcătură.

TAUR
Azi este o zi bună pentru vizite la rude sau pentru cumpărături pentru casă. Atenție, însă, la cheltuieli, pentru că, altfel, există riscul să rămână fără bani peste weekend,

GEMENI
Gemenii au multe drumuri de făcut, dar asta nu-i deranjează. În a doua parte a zilei, copiii le cer mai mult timp și mai multă atenție. În cuplu, comunicarea este excelentă.

RAC
Racii primesc bani și trebuie să aleagă între a cumpăra ceva pentru copii sau a plăti niște taxe ori facturi, nu neapărat urgente. Ar fi bine să se consulte cu partenerul de viață!

LEU
Leii încearcă să păstreze echilibrul între interesul pentru carieră și dorința familiei de a petrece seara împreună. Invitația la un eveniment legat de profesie le dă peste cap programul serii.

FECIOARĂ
Fecioarele care vor să-și convingă șefii că merită o primă, au șanse să obțină ce vor. Important este să nu fie prea insistente și să găsească momentul potrivit.

BALANȚĂ
Chiar dacă n-au câți bani vor, Balanțele au parte de o zi perfectă pentru ”socializare”: Luna este în ”casa Prietenilor” și, în armonie cu planeta Comunicării, aflată în zodia lor.

SCORPION
Scorpionii trebuie să rezolve, pe ultima sută de metri, niște proleme la locul de muncă sau sunt chemați, pe neașteptate, la un interviu pentru un job pe care ”îl vânează” de mult timp.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii se gândesc la o călătorie, dar trebuie să nu piardă din vedere prioritățile familiei. Iar acestea au strânsă legătură cu banii. Acum nu e momentul potrivit pentru o vacanță.

CAPRICORN
Capricornii primesc o invitație la un eveniment, dar, înainte de a accepta sau refuza, ar fi bine să țină cont și de dorințele partenerului. În plan profesional, vin vești bune.

VĂRSĂTOR
Astăzi nu este o zi foarte bună pentru renegocierea unui contract. La serviciu, atenție la atitudinea față de șefi! În cuplu, Vărsătorii vor să-și impună punctul de vedere.

PEȘTI
Dorința Peștilor de a se face remarcați și pretenția -justificată- de a fi mai bine plătiți sunt susținute de contextul astral. Deci, e o zi bună!