Horoscopul zilei, 6 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-6-octombrieHoroscopul zilei, 6 octombrie 2018, Oana Hanganu. Luna, aflată în zodia Fecioară, ne ajută să fim punctuali, organizați, eficienți, dar și foarte critici. Și cu alții, și cu noi! În plus, Luna este în armonie cu planeta Surprizelor, Uranus, cu planeta Responsabilității, Saturn, dar și cu Venus, planeta Iubirii. Se anunță o zi bună pentru toate zodiile…

Ce anunță horoscopul zilei de 6 octombrie 2018 pentru zodii:

BERBEC
Dacă merg la serviciu, Berbecii vor fi cei mai eficienți, iar asta vor observa și șefii. Dacă stau acasă, vor avea o mulțime de probleme casnice, ”gospodărești”, de rezolvat.

TAUR
Taurii au parte de surprize în plan sentimental. Luna se află în ”casa Iubirii” din astrograma lor și azi, și mâine. Cei singuri se gândesc (un pic prea) mult la o fostă iubire.

GEMENI
S-ar putea ca Gemenii să își schimbe planurile pentru această zi după ce un prieten le înapoiază, mai devreme, o datorie sau partenerul primește mai mulți bani la serviciu.

RAC
Pentru Raci, astrele au pregătit o zi dinamică, potrivită pentru călătorii, întâlniri cu prietenii și relaxare, dar și pentru discuții pe marginea unui nou proiect sau contract.

LEU
Cu Venus în ”casa Comunicării” din astrogramă, unii Lei vor avea chef de flirt și declarații, iar alții vor alege, pentru această zi, o ”călătorie în doi”, cu persoana iubită.

FECIOARĂ
Fecioarele care merg la cumpărături vor găsi, foarte greu, ce își doresc. Și nu petru că magazinele ar fi goale, ci pentru că Luna aflată în zodia lor le face mai pretențioase decât de obicei.

BALANȚĂ
Balanțele au parte de o zi potrivită mai mult pentru odihnă, iar nu pentru muncă sau distracție. În plan financiar, s-ar putea să primească o veste bună, pe care o așteaptă de mult timp.

SCORPION
Un vechi prieten le face o vizită-surpriză ori îi invită la un eveniment de familie. Invitația ar trebui onorată mai ales de Scorpionii singuri! Într-un astfel de context își pot întâlni marea iubire!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii sunt în centrul atenție la serviciu, unde au parte de aprecierea șefilor și de invidia colegilor. Acasă, primesc niște bani la părinți sau de la o rudă mai în vârstă.

CAPRICORN
Azi e o zi bună pentru Capricornii care vor să plece într-o călătorie sau merg la un examen. Norocul neașteptat le poate surâde și celor care au de rezolvat o problemă juridică.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii fac, astăzi, calcule și planuri de viitor cu partenerul, în special legate de casă. Unii vor să se mute într-o casă mai mare, alții vor să investească în actuala locuință.

PEȘTI
Luna se află în sectorul Mariajului din astrograma Peștilor, iar atenția lor se va îndrepta spre partenerul de viață. Pentru cei singuri, o călătorie poate fi ocazia perfectă pentru a-și întâlni jumătatea.