Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Balanță

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-balantaHoroscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să pună mai mult accent pe propriile interese și dorințe și, dacă e cazul, să renunțe la relații în care nu sunt cu adevărat apreciați sau fericiți.

Săptămâna începe cu prezența Lunii în Balanță, zodie în care va avea loc și Luna Nouă de marți, 9 octombrie 2018.
Luna Nouă este un moment perfect pentru schimbare, înnoire și transformare. Pentru Balanțe, însă, toate acestea vor fi sau vor părea greu de realizat, pentru că Luna va forma un aspect tensionat cu Pluton, planeta Transformării.

Foarte multe Balanțe își vor dori schimbarea, dar, în realitate, se vor teme că aceasta i-ar afecta pe cei dragi sau că nu vor avea suficiente resurse personale pentru așa ceva.

Aspectul tensionat dintre Lună și Pluton poate semnala, în cazul unor Balanțe, dificultatea de a-și schimba viața din cauza unor condiții concrete, care țin, de exemplu, de relația cu familia sau de responsabilitățile pe care nativii le au față de cineva sau chiar de nesiguranța lor, de frici, de resentimente, frustrări sau de eșecuri din trecut care, acum, le blochează și le fac să rateze momentul Schimbării, adus de Luna Nouă.

În plus, și planeta care le patronează -Venus- este în mișcare retrogradă! Dar Venus retrograd nu înseamnă piedici din partea astrelor, ci îndemnul de reevaluare a modului de viață,  a carierei, a relațiilor, a proiectelor personale .

Soarele aflat în zodia lor le va da puterea să facă pașii doriți, în direcția dorită dar numai după ce vor înțelege exact ce vor și după ce își vor schimba atitudinea față de ele însele și față de ceilalți.

O zi excelentă pentru Balanțe va fi cea de duminică. Atunci, Soarele (aflat în zodia lor) va fi în armonie cu Luna, aflată în zodia Săgetător și în casa Comunicării, călătoriilor, studiilor și afacerilor din astrograma lor. Va fi o zi foarte bună pentru comunicare, socializare și afirmare.

Până atunci, mijlocul săptămânii va fi dominat de aspectul tensionat dintre Venus retrograd și Marte, dar și de cel format de Soare și Pluton. Multe Balanțe își vor reevalua relația de iubire sau își vor schimba atitudinea față de copii, devenind mai ”aspre” și mai puțin iertătoare, mai puțin înțelegătoare, diplomate sau dornice să păstreze liniștea și pacea cu orice preț.

Altele se vor muta din case în care nu se mai simt confortabil sau există prea multe tensiuni (de exemplu, nativii care locuiau cu părinții decid că e mai bine să se mute singuri sau cu partenerul), iar alții, vor stabili noi limite și reguli în relația cu rudele care, de exemplu, le comentează viața.