Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Berbec

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-berbecHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Berbec. Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent pe relațiile nativilor, pentru că Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, chiar de luni.
În casa Parteneriatelor va avea loc și Luna Nouă de marți, 9 octombrie, care poate aduce noi oferte de colaborare, mai ales că și planeta Afacerilor, Mercur, se va afla în același sector.Luna Nouă poate aduce un nou început în relațiile de cuplu, iar pentru nativii singuri, o nouă relație de suflet.
Mulți Berbeci vor fi tentați, în această perioadă, să se întoarcă la un fost partener sau vor fi atrași de cineva care le amintește de o iubire din trecut.

Importantă este și influența lui Venus, care nu este doar planeta Iubirii, ci și Micul Benefic din astrologie.
Dar Venus este în mișcare retrogradă și poate afecta nu doar viața sentimentală, ci și și relațiile de afaceri și colaborările Berbecilor.
Din acest motiv, aceștia trebuie să nu intre în noi parteneriate înainte de a se convinge că au de-a face cu persoane corecte și că nu sunt singurii care investesc, în timp ce alții așteaptă să culeagă roadele.

Miercuri, 10 octombrie, planta Mercur va intra în zodia Scorpion, alăturându-se plantelor Jupiter și Venus, aflate, deja, aici. Până la sfârșitul lunii, acest ”trio” va aduce oportunități profesionale și financiare, dar și ”momente riscante”, pentru bugetul personal al Berbecilor.

Astfel de momente pot fi chiar la mjlocul acestei săptămâni, când s-ar putea ca Berbecilor să li se propună o colaborare care să pară mult mai avantajoasă decât este în realitate, sau când pot fi convinși să se alăture unui grup care susține o cauză, ori are un proiect special, pentru ca, peste puțin timp, să-și dea seama că n-au nicio putere de decizie și că singura lor atribuție importantă este să dea bani.

Berbecii care, în prima parte a săptămânii, își calculează foarte atent fiecare pas, renunță la orgoliu, acceptă chiar și ”roluri secundare” și dau dovadă de respect față de șefi, pot avea o mare surpriză în cursul zilei de vineri, 12 octombrie.
Atunci pot fi promovați, chiar în locul unui coleg ce părea a fi favorit în ”cursa” pentru un post important.
Ziua de vineri va fi norocoasă și pentru nativii dispuși să își asume noi responsabilități și chiar să-și schimbe domeniul de activitate.

În weekend, Luna aflată în Săgetător și  în armonie cu Soarele, va favoriza călătoriile, relaxarea și distracția alături de persoana iubită, dar și întâlnirile sau evenimentele de afaceri, în care Berbecii se vor afla în centrul atenției.