Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Capricorn

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-capricornHoroscop săptămânal Oana Hanganu pentru zodia Capricorn. Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță posibile schimbări în viața profesională a nativilor, dar și în cercul de prieteni.

Luna, prezentă în zodia Balanță din prima zi a săptămânii, va îndrepta atenția Capricornilor spre carieră, dar, pentru că formează un aspect tensionat cu Pluton, aflat chiar în zodia lor, le recomandă prudență și maturitate în relația cu șefii.

De altfel, succesul Capricornilor, precum și concretizarea unor oferte și oportunități  pe care le poate aduce Luna Nouă din data de 9 octombrie vor depinde tocmai de modul în care aceștia vor comunica, relaționa și colabora cu persoanele care au putere de decizie.
La momentul de Lună Nouă, Mercur se va afla în casa Carierei, deci Capricornii vor avea un aliat puternic.

Luna Nouă din 9 octombrie ar putea fi, însă, pentru mulți nativi, momentul decisiv în care vor avea puterea să renunțe la un job care nu le place sau la o colaborare ori afacere  în care mai mult investesc decât câștigă.
Decizia lor îi va lua prin surprindere pe apropiați și chiar va provoca îngrijorare și tensiuni în familie dar, peste un timp, se va dovedi că aceasta a fost o decizie foarte bună.

În ziua de 10 octombrie 2018, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion și va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Capricornilor. Și nu va fi singur, ci alături de Marele Benefic Jupiter și de Planeta Iubirii, Venus.
Așadar, Capricornii nu doar că-și vor putea extinde cercul de prieteni, dar, dacă sunt singuri,  își vor putea întâlni și Iubirea cu ajutorul prietenilor.

Mijlocul săptămânii va fi marcat, însă, de aspectul tensionat dintre planetele Mercur și Uranus. Acesta poate însemna, pentru unii Capricorni, tensiuni în cuplu din cauza prietenilor sau, mai ales în cazul relațiilor aflate la început, opinii divergente privind planurile de viitor, în special dacă acestea se referă la bani și investiții.

Un alt aspect tensionat va fi cel format de Soare cu planeta Pluton, care le recomandă nativilor să ”uite” de orgolii și să fie dispuși să învețe lucruri noi, dacă vor să ”avanseze” în plan profesional.

Capricornii care se confruntă cu probleme în plan profesional, ar putea să primească un sprijin neașteptat de la prieteni, iar veștile bune, în acest sens, ar putea veni în a doua parte a săptămânii (în special vineri, 12 octombrie).

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător și în sectorul Trecutului și al Secretelor din astrogramă, așa că mulți nativi își vor suna rudele pe care nu le-au mai întâlnit de mult timp și vor depăna amintiri sau vor vizita locuri care au, pentru ei, o semnificație specială.

Weekend-ul va fi mai potrivit pentru odihnă și relaxare, chiar dacă mulți Capricorni nu se vor putea detașa de problemele de la serviciu sau vor căuta soluții pentru proiectele lor profesionale.