Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Fecioară

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-fecioaraHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Fecioară. Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Fecioară pune accent pe bani! Cu Soarele, Luna și Mercur (planeta care le patronează) în ”casa Banilor”, Fecioarele încep săptămâna cu dreptul, cel puțin din acest punct de vedere.

Mai mult, și Luna Nouă din data de 9 octombrie va avea loc tot în ”casa Banilor” din astrograma lor!
E vorba de bani obținuți din munca proprie sau din modul în care nativii știu să își valorifice resursele personale (inclusiv talente, experiență, relații etc).

Luna Nouă din data de 9 octombrie 2018 le poate aduce Fecioarelor o ofertă de muncă sau inspirația de a se gândi la o afacere personală ori dorința de a-și căuta un job în care să fie mai apreciate sau care să lea ocazia să își demonstreze talentul, experiența ori interesul pentru un anumit domeniu.

Dar Luna va forma un aspect tensionat cu Pluton, iar asta poate însemna, de exemplu, că unele Fecioare vor avea de ales între noul job și relația sentimentală fie pentru că partenerul nu este de acord cu schimbarea dorită de nativi, fie pentru că noul job presupune mutarea într-o altă localitate, fie pentru că noul job înseamnă prea puțin timp petrecut cu partenerul sau copiii.

Miercuri, 10 octombrie 2018, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion, unde se află, deja, Jupiter și Venus retrograd.
Aflat în Scorpion, Mercur va activa sectorul Comunicării, al călătoriilor, studiilor și contractelor din astrograma Fecioarelor. Va urma o perioadă intensă pentru acestea!

Dar în această săptămână, Mercur va forma un aspect tensionat cu planeta Uranus, aspect care le cere să fie foarte atente la aspectele legale, juridice ale unui contract sau le cere să se pregătească foarte bine dacă merg la un examen, concurs ori interviu pentru angajare.

În ultima parte a săptămânii, Soarele va fi în armonie cu planeta Responsabilității, Saturn, aflată în sectorul Iubirii și Copiilor din astrograma lor.

Astfel, Fecioarele care au nevoie de bani pentru un proiect personal se vor putea baza pe partener sau chiar pe copii (dacă aceștia lucrează, desigur) sau vor putea începe o afacere împreună cu persoana iubită.
Aspectul amintit poate anunța, pentru ultima parte a săptămânii, și resurse financiare suficiente pentru rezolvarea unor probleme legate de copii sau pentru o mini vacanță ”în familie”.

În weekend, o veste foarte bună legată de bani sau chiar o sumă importantă ar putea veni de la o rudă apropiată.