Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Gemeni

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-gemeniHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Gemeni.
Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Gemeni anunță schimbări importante în viața sentimentală a nativilor sau în relația acestora cu copiii. Încă de luni, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor, sector care se referă și la copii, dar și la creativitate și hobby.

În același sector din astrogramă va avea loc și Luna Nouă de marți, 9 octombrie 2018 care poate aduce mai multă inspirație și creativitate pentru unii nativi, dar și o nouă atitudine față de copii.
La momentul de Lună Nouă, planeta Comunicării, Mercur, se va afla, încă, în sectorul Familiei din astrograma Gemenilor și îi va ajuta pe nativi să stabilească noi limite sau noi reguli în relația cu proprii copii, cel mai probabil fiind vorba de mai multă disciplină.

În plan sentimental, Luna Nouă din 9 octombrie le poate aduce nativilor singuri  o nouă iubire, care va începe, cel mai probabil, cu o puternică atracție fizică, așa cum arată și prezența lui Venus în Scorpion.

Venus este planeta Iubirii dar și ”Micul Benefic” și, în cazul Gemenilor, se află, acum, în sectorul care ”răspunde” de banii comuni, dar și de intimitate, senzualitate, sex, sexualitate. Mai mult, Venus este în mișcare retrogradă.
Toate acestea înseamnă mai multă pasiune dorită de Gemeni în relația de cuplu, iar pentru cei singuri, interes pentru relații în care atracția și plăcerea fizică sunt cele mai importante sau ”disponibilitate”  pentru aventuri trecătoare.

În ziua de 10 octombrie, planeta Mercur (planeta care îi patronează pe Gemeni) va intra în zodia Scorpion, alăturându-se planetelor Jupiter și Venus.
Astfel, interesul pentru pasiune va fi accentuat, dar și interesul pentru parteneriate din care Gemenii pot avea cât mai mult de câștigat. Atitudinea lor se va schimba și își vor cere și apăra drepturile financiare inclusiv în afacerile cu prietenii!

O zi provocatoare va fi, din acest punct de vedere, cea de vineri, 12 octombrie. Atunci, mulți Gemeni le vor cere șefilor sau asociaților să (re)stabilească foarte clar atribuțiile fiecărui membru din echipă și onorariul corespunzător.
Alți nativi vor renunța la colaborările incorecte, chiar dacă ele au la bază o relație de prietenie.

Pentru cei care muncesc pe cont propriu, ultima parte a săptămânii va fi potrivită pentru reevaluarea unor proiecte și strategii, în funcție de resursele reale de care nativii vor dispune. Iar asta, pentru că există riscul ca anumite promisiuni de finanțare să fie retrase ori să nu poată fi respectate .

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător și  atenția Gemenilor se va muta spre partenerul de viață, ziua de duminică fiind una foarte promițătoare în plan sentimental.
Atunci, Luna aflată în sectorul Mariajului, va fi în armonie cu Soarele, aflat în sectorul Iubirii din astrogramă. Acest context îi a favoriza și pe nativii singuri.