Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-leuHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Leu.
Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Leu anunță o agendă încărcată pentru nativi, încă de luni, când Soarele, Luna și planeta Mercur se vor afla în sectorul Comunicării din astrograma lor.În acest sector va avea loc și Luna Nouă din ziua de marți, 9 octombrie 2018.
Luna Nouă le poate aduce invitații sau noi oferte de muncă sau accesul la noi informații care pot schimba strategiile nativilor pe termen lung.

Dar Luna va forma un aspect tensionat cu planeta Pluton, aspect care le recomandă Leilor să verifice informațiile primite, să păstreze discreția privind planurile de viitor și, în cazul unor oferte, să nu se grăbească să le accepte, chiar dacă par foarte avantajoase.
Informațiile primite s-ar putea să nu fie corecte, persoanele care află de planurile lor de viitor s-ar putea să nu se numere printre prietenii adevărați, iar ofertele primite s-ar putea să însemne o mulțime de responsabilități, dar nu și recompense pe măsură.

A doua zi, miercuri, 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion, alăturându-se planetelor Venus și Jupiter. Până la sfârșitul lunii, Jupiter, Mercur și Venus retrograd vor acționa în sectorul Casei și Familiei din astrograma Leilor.

Dar în această săptămână, Mercur va forma un aspect tensionat cu planeta Surprizelor, Uranus, aflată în ”casa Carierei” din astrograma Leilor.
S-ar putea ca Leii să reușească, cu greu, să facă slalom printre obligațiile de familie și cele de la serviciu, mai ales dacă își doresc o promovare sau un salariu mai mare.
Sau, în familie, ar putea izbucni certuri din cauză că acceptarea unei oferte presupune și mutarea nativilor departe de casă și familie.

Și ziua de vineri, 12 octombrie, va fi destul de complicată pentru unii Lei pentru că fie vor fi victime ale unui joc de culise și vor fi îndepărtați dintr-un proiect, fie vor fi nemulțumiți de atitudinea unui șef care nu le va recunoaște meritele (ba poate chiar își va asuma meritele nativilor în succesul unui proiect).

Dar ziua de vineri va aduce vești bune legate de sănătatea cuiva din familie sau, pentru nativii care vor să își cumpere o casă, șansa de a găsi exact ”casa din vis”, la un preț corect.

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător, ceea ce, pentru Lei, înseamnă afecțiune și armonie în cuplu, comunicare excelentă cu copiii, succes pentru nativii care activează în domenii în care creativitatea este esențială, dar și noroc în dragoste pentru cei singuri.

Mai mult, Soarele (care îi patronează pe Lei) va fi în armonie cu Luna, aflată în casa Iubirii. Astfel, săptămâna -deloc confortabilă pentru Lei – se va încheia frumos și promițător.