Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Pești

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-pestiHoroscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Pești.
Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Pești anunță câștiguri, profit din afaceri, recompense ori cadouri valoroase pentru nativi.
Norocul le surâde chiar de la începutul săptămânii, când Luna, Soarele și planeta Afacerilor, Mercur, vor acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Peștilor.În acest sector va avea loc și Luna Nouă din data de 9 octombrie, care le poate aduce nu doar cadouri sau vești bune legate de veniturile partenerului de viață, ci și oferte de muncă în care vor conta cel mai mult avantajele materiale și financiare pe care nativii le vor putea obține, pe lângă salariu (de exemplu, comisioane sau prime sau locuință de serviciu).

În ziua de 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion, alăturându-se Marelui Benefic Jupiter și planetei Iubirii, Venus (acum în mișcare retrogradă).
În cazul Peștilor, prezența lui Mercur în Scorpion poate mări șansele de călătorie în străinătate, iar prezența lui Venus poate anunța o relație de iubire cu o persoană din străinătate sau care călătorește foarte mult.

Mijlocul săptămânii va fi influențat de aspectul tensionat format de Mercur și planeta Uranus. Acest aspect le cere atenție nativilor care redactează, completează ori traduc acte oficiale sau pleacă în călătorie în interes de afaceri.

Un alt aspect tensionat va fi cel format de Soare și planeta Pluton, care poate anunța dezamăgiri legate de prieteni și călătorii, De exemplu, un prieten care urma să îi însoțească pe nativi într-o călătorie se răzgândește, iar Peștii nu sunt foarte încântați de ideea de a pleca, singuri, la drum.

Ziua de vineri, 12 octombrie, va fi, însă, favorabilă călătoriilor, pentru că Mercur (care este planeta Călătoriilor) va fi în armonie cu planeta Pluton.
Ziua va fi favorabilă și colaborărilor profesionale cu persoane sau firme din străinătate și le va aduce succes celor care susțin un examen.

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător și va fi în armonie cu planeta Acțiunii, Marte, dar în aspect tensionat cu planeta Neptun, care îi patronează pe Pești și se află chiar în zodia lor.
Un astfel de context astral îi susține pe nativii care dau dovadă de realism și de ambiție și renunță la ”visuri fără acoperire” în favoarea unor acțiuni concrete, bine calculate și pregătite.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Lună, aspect care poate aduce vești foarte bune în plan profesional. De exemplu, vestea că nativii vor fi promovați sau că vor primi o mărire de salariu.
În plan sentimental, poate anunța și o posibilă idilă cu un șef sau cu o persoană care are o situație financiară mult mai ”înfloritoare” decât a nativilor.