Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-racHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Rac. Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile nativilor cu familia, pentru că Luna (care îi patronează pe Raci) se va afla în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor, chiar de luni.În același sector va avea loc și Luna Nouă din data de 9 octombrie 2018, care poate aduce schimbări de casă, schimbări în statutul civil al unor nativi (care se căsătoresc sau, dimpotrivă, divorțează) sau schimbări în structura familii (de exemplu, prin nașterea unui copil sau plecarea unui copil la studii ori ”la casa lui”).

Luna Nouă este, de regulă, un moment special, favorabil noilor proiecte, relații, strategii etc. Dar această Lună Nouă este influențată de Pluton, aflat în zodia Capricorn. Mai exact, Luna și Pluton formează un aspect tensionat care poate însemna certuri în cuplu din cauza unor rude sau certuri între nativi și părinți din cauza partenerului de viață.

Aspectul amintit le recomandă celor care trebuie să se mute în casă nouă să mai aștepte câteva zile, când contextul astral va fi mai ”binevoitor”.

Miercuri, 10 octombrie 2018, planeta Mercur va părăsi zodia Balanță și ”casa Familiei” din astrograma Racilor, pentru a se muta în zodia Scorpion, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter și planeta Venus.

Asta înseamnă că, până la sfârșitul lunii, Racii vor avea, în ”casa Iubirii” din astrogramă 3 planete: Jupiter, Venus și Mercur.
Un ”trio” redutabil, care le poate aduce mai multă iubire în viață, mai multă afecțiune în relația de cuplu și, pentru cei singuri, șansa de a se îndrăgosti!

Dar Venus, planeta Iubirii, este în ”mers retrograd” și le cere Racilor singuri să nu-și facă iluzii prea devreme, să nu se implice sentimental decât după ce se vor convinge că persoana care le-a cucerit atenția merită acest lucru.

Venus retrograd poate aduce iubiri de scurtă durată, aventuri sau legături cu persoane care ne amintesc de cineva din trecutul sentimental. Asta li se poate întâmpla și Racilor, în această perioadă.
Mai mult, s-ar putea ca un fost partener să revină în viața lor.

Revenind la săptămâna 8-14 octombrie, trebuie remarcat aspectul tensionat pe care Venus îl formează cu planeta Pasiunii, Marte, aspect care- în unele cupluri- poate însemna certuri din cauza unei aventuri despre care ”se află”!

În ultima parte a săptămânii, armonia dintre planetele Mercur și Saturn se va regăsi și în cuplu, dar și în colaborările profesionale.
În familie, se vor găsi soluții pentru niște probleme cu care se confruntă copiii sau o rudă mai tânără. Sau nativii își vor dori foarte mult (încă) un copil.

În parteneriatele profesionale, comunicarea și creativitatea vor asigura succesul.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Lună, aspect care va schimba, în bine, rutina zilnică a familiei, mai ales spre bucuria celor mici.