Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Săgetător

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-sagetatorHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Săgetător.
Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Săgetător le recomandă nativilor să nu rateze oportunitățile pe care le poate aduce Luna Nouă de marți, în materie de prieteni, socializare, rețea profesională și mentori.

Luna Nouă din data de 9 octombrie 2018 va avea loc în zodia Balanță și în sectorul Prietenilor din astrograma Săgetătorilor.
De fapt, Luna se va afla în acest sector chiar de luni, când mulți nativi vor primi invitații la o serie de evenimente ce vor avea loc în această săptămână.

Luna Nouă de marți, 9 octombrie, poate aduce, pentru Săgetători, șansa de a-și extinde cercul de prieteni și de a-și consolida statutul în rețeaua profesională din care fac parte.

Dar aspectul tensionat pe care Luna îl Formează cu planeta Transformării, Pluton, le cere Săgetătorilor să fie foarte realiști atunci când își fac noi planuri de viitor!

Pluton se află în ”casa Banilor” din astrograma Săgetătorilor și s-ar putea ca unii nativi să fie nevoiți să renunțe la anumite proiecte ori planuri sau să le refacă, pentru că resursele financiare nu vor fi, pentru moment, suficiente.

Săgetătorii trebuie să se adapteze la realitate și condiții concrete dar, cum Jupiter, Marele Benefic este în ”casa Trecutului și a Secretelor”, unii dintre ei vor găsi protectori sau mentori care să îi sprijine discret sau în secret.

A doua zi după Luna Nouă, deci, miercuri, 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion, alăturându-se planetelor Venus (retrograd, acum) și Jupiter.
Aflat în Scorpion, Mercur va accentua interesul Săgetătorilor pentru cercetare, informare, învățare și îi va ajuta pe cei care se pregătesc pentru examene sau lucrează la proiecte ample, care cer multă documentare, analiză și sinteză.

La mijlocul acestei săptămâni, însă, Mercur va forma un aspect tensionat cu planeta Uranus, aspect care le recomandă să nu-și contrazică șefii decât dacă au argumente foarte solide.
Tot atunci, Soarele va forma un aspect tensionat cu Pluton, iar asta înseamnă, pentru unii nativi, că o relație de prietenie poate fi afectată serios din cauza banilor.

Despre bani va fi vorba și vineri, dar aspectul armonios dintre Mercur și Saturn anunță o posibilă promovare sau mărire de salariu sau un job bine plătit, dar cu multe responsabilități, pentru cei care își caută de muncă.

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător și va fi în armonie cu planeta Marte, iar asta va accentua dorința nativilor de a călători, de a se distra și, în cazul celor singuri, va aduce și oportunități amoroase.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Lună, aspect care poate însemna împăcarea cu un prieten sau invitația la evenimente care le vor da nativilor Săgetător ocazia de a-și face noi prieteni.