Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Scorpion

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-scorpionScorpion. Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Scorpion. Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion este dominat de intrarea planetei Mercur în acest semn, eveniment care va aduce schimbări importante în relațiile nativilor cu cei din jur.

Mercur va intra în zodia Scorpion în data de 10 octombrie, alăturându-se planetelor Jupiter și Venus și îi va ajuta pe nativi să comunice foarte bine cu cei din jur, să își facă noi prieteni, să aibă succes în negocieri, iar în iubire, să fie foarte convingători.

Relațiile cu cei din jur (atât cele personale, cât și cele profesionale) pot trece printr-o perioadă de evaluare și schimbare, mai ales după ce Luna Nouă din data de 9 octombrie 2018 ar putea să le aducă Scorpionilor, informații noi, referitoare la persoane importante din viața lor.

Luna Nouă din 9 octombrie va avea loc în ”casa Secretelor și a trecutului” din astrograma Scorpionilor și va fi, pentru unii dintre ei, un moment al adevărului, când un secret va ieși la lumină sau când cineva le va face o mărturisire care va aduce elemente noi în dinamica unei relații sau colaborări.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de aspectul tensionat pe care Venus retrograd  îl va forma cu planeta Marte (unul dintre patronii Scorpionilor) și de cel dintre Soare și planeta Pluton (al doilea patron al Scorpionilor).

Aceste aspecte tensionate se vor regăsi în relația Scorpionilor cu unii dintre membrii familiei sau vor complica o situație legată de familie sau de o proprietate.
Este, de asemenea, posibil ca un partener de afaceri să nu respecte o înțelegere sau nativilor să li se solicite să accepte schimbarea unor clauze dintr-un contract (inclusiv contract de muncă), cu care ei nu sunt, de fapt, de acord.

Pentru mai mult succes în negocieri, Scorpionii ar trebui să aleagă ziua de vineri, când Mercur (aflat în zodia lor) va fi în armonie cu planeta Responsabilității, Saturn.

În weekend, Luna se va afla în zodia Săgetător și va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Scorpionilor. Mai mult, va fi în armonie cu Soarele, aflat în sectorul Trecutului și cu Marte, aflat în sectorul Familiei.

Astfel, în weekend, Scorpionii pot recupera o datorie sau pot achita niște rate sau facturi restante pentru casă, ori pot începe demersurile necesare pentru a-și cumpăra o casă ori pentru a investi într-o afacere de familie sau pentru a lucra pe cont propriu, eventual de acasă.

Weekend-ul va fi potrivit și pentru vizite la rude și, dacă e cazul, pentru iertare și împăcare.
Motive de nemulțumire ar putea apărea din cauza copiilor care vor cere prea mulți bani pentru distracție sau din cauza partenerului care va ”toca”, rapid, bugetul familiei.