Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Taur

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-taurHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Taur.
Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Taur pune accent pe viața profesională a nativilor, pentru că Luna se va afla în sectorul corespunzător profesiei și sănătății din astrograma lor, chiar de luni.
Mai mult, Luna Nouă de marți, 9 octombrie 2018, va avea loc în același sector.

De regulă, Luna Nouă este un moment potrivit pentru noi proiecte, noi relații, noi decizii. Dar, pentru că Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, este în mers retrograd în semnul Scorpionilor, nativilor li se recomandă prudență, dacă primesc oferte ce par foarte interesante.

Prudență li se recomandă Taurilor și la actualul job! Lor le place să muncească și nu puțini vor fi cei care vor încerca să profite de asta. Într-un fel sau altul, Taurii ar putea fi tentați sau convinși să își asume prea multe responsabilități, cu efecte nu tocmai fericite pe termen lung.
Luna Nouă din 9 octombrie le cere Taurilor să își restabilească prioritățile în plan profesional și să adopte un nou stil de muncă și o nouă atitudine față de colegi.

A doua zi, miercuri, 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion și se va alătura plantelor Jupiter și Venus. Atenția Taurilor se va îndrepta și spre partenerul de viață, dar și spre partenerii de afaceri și colaboratori.

Iar Uranus, aflat în zodia Taur, îi va încuraja pe nativi să facă schimbări clare și să ceară ceea ce consideră că merită.
Mai mult, Uranus va forma un aspect tensionat cu planeta Mercur, iar colaboratorii Taurilor vor fi luați prin surprindere de noua atitudine a nativilor. Aceștia nu vor mai accepta să muncească pentru alții sau să îndeplinească sarcini care ”nu sunt trecute în fișa postului”.

Pentru mulți nativi, aceste schimbări pot însemna conflicte cu șefii sau chiar riscul de a pierde o colaborare sau un job, dar cei care vor ști cum să gestioneze situația vor vedea că, în final, totul va fi în favoarea lor. Fie vor primi ceea ce merită la actualul job, fie își vor găsi altul mai bun, mai bine plătit (dar nu neapărat imediat și nu neapărat în domeniile în care au mai lucrat).

Ziua de vineri, 12 octombrie, le poate aduce vești bune legate de profesie ori de sănătate (în cazul în care au fost la medic pentru diverse investigații și analize), iar cea de sâmbătă, vești bune legate de bani.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Lună, care poate însemna primirea unui cadou valoros, profit dintr-o afacere mai veche sau o recompensă pentru succesul unui proiect profesional.
Acasă, partenerul de viață poate veni, de asemenea, cu vești bune legate de veniturile sale.

Ziua de duminică poate aduce și schimbări pozitive în cuplu, pentru că armonia Soare-Lună  poate însemna și mai multă implicare, pasiune și afecțiune.