Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Vărsător

oana-hanganu-horoscop-8-14-octombrie-varsatorHoroscop Oana Hanganu, săptămâna 8-14 octombrie 2018, zodia Vărsător.
Horoscopul săptămânii 8-14 octombrie 2018 pentru zodia Vărsător anunță posibile călătorii sau vești de la cineva de departe, succes la examene sau oferte de muncă în străinătate.Toate acestea pot fi aduse în prima parte a săptămânii, de Luna aflată în  ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor, alături de Soare și de planeta Mercur.

Un moment important va fi Luna Nouă din data de 9 octombrie, care va avea loc în Balanță. Atunci Vărsătorii pot primi o ofertă interesantă, o invitație sau pot pleca într-o călătorie.
Dar, cum Luna va forma un aspect tensionat cu planeta Pluton, aflată în sectorul Secretelor din astrograma lor, ar fi bine ca Vărsătorii să verifice toate detaliile înainte de a pleca la drum sau, după caz, înainte de a accepta o ofertă de muncă sau o invitație.

Dar Luna Nouă din 9 octombrie va fi un moment excelent și pentru nativii care vor decide să urmeze cursuri sau programe de perfecționare. Acestea le vor mări șansele de a fi promovați la actualul job sau sau îi vor ajuta să fie mai eficienți în administrarea afacerilor personale.

Miercuri, 10 octombrie, planeta Mercur va intra în zodia Scorpion, alăturându-se Marelui Benefic Jupiter și planetei Iubirii, Venus.
Pentru Vărsători, acest eveniment astrologic le va aduce un aliat în plus, pentru că Mercur va acționa -alături de Jupiter și Venus- în sectorul Carierei din astrograma lor.

În plan sentimental, prezența planetei Venus în ”casa Carierei” poate însemna o idilă la locul de muncă sau întâlnirea sufletului-pereche într-un context profesional.
Pentru alți nativi, însă, poate însemna sprijin necondiționat din partea unei persoane care îi iubește.

Vărsătorii care pun preț pe carieră ar trebui să nu uite că Marele Benefic Jupiter se va mai afla în zodia Scorpion doar până în prima decadă a lui noiembrie. Deci, Marele Benefic Jupiter se va mai afla în sectorul Carierei din astrograma lor până în noiembrie!

Iar în această săptămână și până la sfârșitul lui octombrie, în casa Carierei se va afla și Micul Benefic, Jupiter. De aceea, acum trebuie fructificată la maximum orice oportunitate!

Dar mijlocul săptămânii 8-14 octombrie va fi influențat și de câteva aspecte tensionate. Primul  va fi format de planetele Mercur și Uranus (care îi patronează pe Vărsători) care le recomandă nativilor să păstreze echilibrul între carieră și viața de familie.
Al doilea va fi format de Venus retrograd și Marte (aflat chiar în zodia Vărsător) care le cere prudență în relația cu șefii, la serviciu, dar și tact și răbdare în relațiile sentimentale.

Vineri, 12 octombrie, s-ar putea să aibă de rezolvat o restanță de care sunt alții vinovați, dar se vor descurca de minune, iar în weekend, Vărsătorii se vor bucura din plin de timpul liber, de întâlnirea cu prietenii și de prezența persoanei iubite.
Iar dacă sunt singuri, s-ar putea să întâlnească pe cineva care să le atragă atenția și, în timp, să le cucerească inima.