Horoscopul zilei, 10 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-10-octombrieHoroscopul zilei, 10 octombrie 2018, Oana Hanganu. Horoscopul zilei este dominat de intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus.  Mai mult, în Scorpion se află, astăzi, și Luna, așa că astrele vor accentua interesul pentru relații profunde, pentru conversații serioase, dar și pentru secrete și mistere.

Iar aspectul tensionat dintre Mercur și planeta Surprizelor, Uranus, poate însemna dezvăluiri despre oameni importanți, care vor lua prin surprindere pe multă lume. Contextul astral este provocator mai ales pentru cei care dețin sau au deținut, într-o formă sau alta, puterea, iar acest marcaj se va menține, de altfel, până la sfârșitul lunii octombrie.

BERBEC
Pentru Berbeci, ziua vine cu surprize în plan financiar și s-ar putea ca nu toate să fie foarte plăcute. De exemplu, își amintesc de o factură restantă sau află că își primesc salariul cu întârziere.

TAUR
Astăzi, în relații, Taurii pierd sau câștigă ”pe mâna lor”. În casa Mariajului din astrogramă se află Luna și 3 planete, dar Uranus aflat în zodia lor îi face imprevizibili și aparent detașați emoțional de partener.

GEMENI
Gemenii trebuie să își administreze bine timpul. În plan profesional, apare o oportunitate, dar în familie, cineva drag are nevoie de prezența lor, iar asta complică lucrurile.

RAC
S-ar putea ca Racii să fie deranjați de attudinea unui prieten care le critică (motivat sau nu, nu contează) partenerul de viață, copiii sau un proiect profsional la care au lucrat în ultimul timp.

LEU
O invitație la un eveniment legat de profesie, de la care ar fi bine să nu lipsească, poate da peste cap planurile pe care Leii și le făcuseră pentru diseară. Familia va fi foarte nemulțumită…

FECIOARĂ
S-ar putea ca o veste nu prea grozavă despre cineva apropiat sau o urgență legată de casă ori de niște acte să le consume, Fecioarelor, toată energia, în special în prima parte a zilei. Vor fi multe drumuri de făcut.

BALANȚĂ
S-ar putea ca Balanțele să primească o ofertă neașteptată, care le-ar putea aduce mai mulți bani. Dar asta implică schimbări majore (de exemplu, trebuie să se mute în altă localitate).

SCORPION
Scopionii au parte de o zi foarte dinamică, în care se vor concentra pe propriile dorințe și planuri, chiar dacă vor fi acuzați de egoism din cauza asta. În cuplu, seara va fi de neuitat.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii află ceva interesant despre o persoană în care aveau încredere. Dar, cum le place adevărul, vor verifica tot ce li se spune, înainte de a lua vreo decizie.

CAPRICORN
În această perioadă, prietenii pot juca un rol foarte important în viața Capricornilor.   De exemplu, nativii singuri își pot întâlni marea iubire prin intermediul acestora.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de o zi importantă în carieră sau au de susținut un examen dificil. Dar, cum Jupiter este de parte alor, norocul nu îi părăsește. Totul e să nu se certe cu persoanele care iau deciziile…

PEȘTI
Peștii primesc vești neaăteptate de la un fost coleg sau chiar de la un fost partener care locuiește în străinătate. Poate fi vorba de și de o invitație pe care nativii vor fi tentați să o refuze.