Horoscopul zilei, 11 octombrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-11-octombrieHoroscopul zilei, 11 octombrie 2018, Oana Hanganu.  Astăzi, Marte, planeta Pasiunii, formează un aspect tensionat cu Luna și cu planeta Iubirii, aflate în zodia Scorpion. Ziua, este, din acest motiv, provocatoare pentru relații, dar ”ofertantă” pentru cei care-și doresc doar o aventură. Dar tot astăzi, Luna este în armonie cu planeta Neptun, aspect care ne recomandă să ținem cont de intuiție și să ne exprimăm creativitatea.

Ce anunță horoscopul zilei de 11 octombrie pentru zodii:

BERBECII
Dacă primesc o ofertă de colaborare sau invitația de a face parte dintr-o organizație ori de a lua parte la un eveniment, Berbecii ar trebui să nu se grăbească să dea un răspuns. S-ar putea să nu fie totul așa de ”roz” cum pare. Ziua nu este indicată nici pentru investiții.

TAUR
Taurii au parte de o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii, dar nu tocmai potrivită pentru întâlniri și declarații de dragoste. La serviciu, e bine să nu aștepte nici ajutor de la colegi, nici aprecieri din parte așefilor.

GEMENI
Atitudinea este cea care face astăzi, diferența, în plan profesional. Nerespectarea ierarhiei poate fi o problemă chiar și pentru Gemenii care au  relație de prietenie ori de rudenie cu șefii!

RAC
Racii primesc vești bune de la partener: acesta obține o mărire de salariu sau un post mai bun. La serviciu, totul le merge din plin doar dacă evită discuțiile despre viața lor personală sau despre șefi.

LEU
O problemă legată de casă poate tulbura liniștea în cuplu. Sau partenerul este nemulțumit de decizia Leilor de a pleca să-și viziteze rudele sau de a ajuta, financiar, un vechi prieten.

FECIOARĂ
Atăzi nu-i o zi potrivită pentru a cere o mărire de salariu, chiar dacă rezultatele din ultima vreme sunt în favoarea nativilor. În schimb, Fecioarele au parte de armonie în relația de cuplu.

BALANȚĂ
Balanțele trebuie să-și calculeze bine resursele financiare și să nu facă excese, chiar dacă e ”sezonul lor” și merită să se răsfețe sau vor să cumpere ceva frumos pentru cei dragi.

SCORPION
Scorpionii sunt deranjați de o vizita neașteptată a unei rude sau de curiozitatea exagerată a cuiva din familie, legată de viața lor sentimentală sau de planurile de viitor legate de casă.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii care trec printr-un ”impas financiar” pot conta pe ajutorul unei rude. În plan sentimental, apar tentații și gelozii.

CAPRICORN
Capricornii vor mai mulți bani pentru munca lor, dar astăzi, șansele de a-i obține sunt reduse. O mărire de salariu pot obține săptămâna viitoare.

VĂRSĂTOR
La serviciu, Vărsătorii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu, chiar dacă sunt siguri că au dreptate. Marte, aflat în zodia lor, amplifică tensiunile și conflictele.

PEȘTI
Pentru Pești, ziua de astăzi este mai potrivită pentru relaxare și planuri de vacanță decât pentru acțiune și demersuri în plan profesional.