Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018

oana-hroscop-15-21-octombrie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit o perioadă mai liniștită, fără evenimente astrologice majore, care ne pregătește, parcă, pentru săptămâna 22-28 octombrie, când Soarele va intra în Scorpion și va fi Lună Plină în Taur!

În această săptămână, Luna va fi, mai întâi, în zodia Capricorn, miercuri va intra în Vărsător, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă va ajunge în Pești, unde va rămâne până în dimineața zilei de luni, 22 octombrie.

În prima parte a săptămânii, astrele ne cer să fin punctuali, responsabili și să respectăm normele, ierarhiile și valorile adevărate.
De miercuri, Luna în Vărsător ne va încuraja să fim originali și independenți, iar în ultima parte a săptămânii, accentul se va pune pe spiritualitate, generozitate, creativitate și sensibilitate.

De asemenea, în prima parte a săptămânii, planetele Mercur și Venus vor fi în armonie, încurajându-i pe îndrăgostiți să își exprime și să-și dovedească sentimentele, iar în weekend, aspectele astrale formate de Mercur, Neptun retrograd și Marte ne vor cere să nu fim nici prea visători, dar nici prea impulsivi în niciun fel de relație.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Berbec anunță succes în plan profesional, provocări în relația cu prietenii și timp bun pentru împăcare și iertare, în weekend. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Taur pune accent mai întâi pe relația de cuplu și colaborările nativilor. Mijlocul săptămânii aduce vești în plan profesional. Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Gemeni vine cu vești interesante legate de banii nativilor. Este vorba, de fapt, de bugetul familiei și de profitul unor afaceri. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă cu multe responsabilități pe care nativii și le asumă față de un copil sau față de persoana iubită. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Leu oportunități amoroase pentru nativi, dar și întâlniri cu persoane care ar putea avea un rol important în cariera lor. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 anunță armonie și pace în viața sentimentală. De miercuri, atenția nativilor se va îndrepta spre viața profesională, Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor care au de rezolvat probleme legate de familie să profite de conjunctura astrală din prima parte a săptămâni. Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion anunță armonie în plan sentimental, dar și relații excelente cu șefii și colegii la locul de muncă. Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță mai mulți bani obținuți prin muncă dar și ajutor financiar binevenit din partea unor rude. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă foarte bună pentru extinderea cercului de prieteni și a
rețelei profesionale. Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor să fie discreți și să nu aibă încredere în nimeni, dacă vor avea acces la informații confidențiale. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă norocoasă, în care planurile nativilor se pot transforma în realitate (și) cu ajutorul unor prieteni adevărați Citește horoscopul complet aici!