Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Berbec

oana-hroscop-15-21-octombrie-berbecHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Berbec. Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Berbec anunță succes în plan profesional, provocări în relația cu prietenii și timp bun pentru împăcare și iertare, în weekend. Primele zile din săptămână sunt dominate de prezența Lunii în sectorul Carierei din astrograma Berbecilor, iar raportul armonios format cu Pluton, planeta Transformării, poate să le aducă nativilor dornici de schimbări majore oportunități nesperate.

Mijlocul săptămânii poate aduce, însă, probleme cu prietenii. Este vorba de probleme financiare sau de discuții tensionate provocate de ideile diferite privind viitorul unei afaceri .

Pentru cupluri, însă, declarațiile romantice sau o călătorie în doi ar putea fi, în wekeend, soluții miraculoase, atât pentru relațiile aflate la început de drum, cât și pentru relațiile ”cu vechime”.
Tot vineri, Berbecii singuri își pot întâlni viitorul partener de viață prin intermediul unor prieteni sau chiar pe rețelele de socializare.

În weekend, e timp perfect pentru visare, odihnă și relaxare dar și pentru momente de neuitat petrecute alături de persoana iubită.  Sâmbătă, nativii singuri ar putea fi tentați să reia o aventură secretă.

Tot în weekend, s-ar putea să li se propună reluarea unui job sau a unei afaceri, dar pentru luarea unei decizii, ar fi bine să aștepte până săptămâna viitoare. În 24 octombrie va fi Lună Plină în casa Banilor, iar astrele vor fi, atunci,  de partea lor.

Importantă va fi, în această săptămână, și prezența planetei Marte în zodia Vărsător, Marte fiind ”patronul” Berbecilor. Marte îi va încuraja pe nativi să facă demersurile necesare pentru a fi mai activi și mai ”vizibili” în comunitatea profesională, pentru a face, mai rapid, pași importanți în carieră.