Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Capricorn

oana-hroscop-15-21-octombrie-CAPRICORNHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21  octombrie 2018.
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă foarte bună pentru extinderea cercului de prieteni și a rețelei profesionale. Luna aflată în Capricorn va fi în armonie cu planetele Mercur și Venus aflate în sectorul Prietenilor și al rețelelor din astrograma nativilor.

Pentru unii Capricorni, aspectele amintite ar putea însemna și întâlnirea marii iubiri prin intermediul unui prieten sau transformarea unei prietenii într-o poveste de dragoste.

În același timp, s-ar putea ca unii Capricorni să fie nevoiți să își schimbe planurile personale de viitor  în urma unor schimbări în carieră. Chiar dacă partenerul de viață sau copiii nu vor fi de acord cu acestea, nativii vor fi prea hotărâți să nu rateze șansele și nu vor ceda

De miercuri, Luna se va afla în ”casa Banilor” din astrograma lor, alături de Marte, planeta Acțiunii. Asta le va amplifica nu doar dorința de a avea mai mulți bani, ci și spiritul de acțiune și inventivitatea, ambiția și șansele de succes.

În cuplu, însă, nu sunt excluse certurile din cauza banilor pentru că vor fi momente în care mulți nativi vor avea impresia că familia observă mai mult că nu mai petrec mult timp împreună decât faptul că bugetul familiei crește considerabil, prin munca lor.

De vineri până duminică, Luna se va afla în zodia Pești și mulți Capricorni vor renunța la ”masca” de oameni reci sau insensibili, preocupați doar de ce se întâmplă cu banii, cu job-ul sau afacerea și mai puțin atenți la nevoile și dorințele celor dragi.

Va fi o schimbare binevenită, care va aduce mai multă armonie și înțelegere în familie, deci săptămâna se va încheia frumos.
În următoarea săptămână, Luna Plină în Taur va avea loc în ”sectorul Iubirii, al copiilor și al creativității” din astrograma lor și le va aduce nativilor multe surprize frumoase.