Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Fecioară

oana-hroscop-15-21-octombrie-FECIOARAHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Fecioară.  Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 anunță armonie și pace în viața sentimentală pentru cei mai mulți nativi. Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Fecioarelor și, împreună cu Pluton și Saturn, ar putea consolida relația de cuplu sau, după caz, ar putea duce la restabilirea unor limite și reguli, astfel ca ”toată lumea să fie mulțumită.”
Și chiar luni seara se vor face promisiuni, declarații, planuri de viitor, iar relația de iubire va trece într-o nouă etapă. Și, pentru unii nativi, această nouă etapă ar putea include și statutul de părinți.

De miercuri, atenția nativilor se va îndrepta spre viața profesională, iar Marte (planeta Acțiunii) le va ajuta pe Fecioare să ia atitudine, să își apere interesele și să ceară ceea ce consideră că merită. Dar, chiar dacă au dreptate, e bine ca ele să nu uite că și în afaceri…”vorba dulce mult aduce”!  Totuși, cea mai potrivită zi pentru astfel de demersuri va fi cea de vineri, când Soarele aflat în casa Banilor va fi în armonie cu Luna aflată în casa Profesiei.
Ziua de vineri va fi bună și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate.

În weekend, Luna se va afla în casa Mariajului și va aduce mai multă sensibilitate și generozitate în cuplu, iar armonia dintre Lună și planeta Iubirii le va ajuta pe Fecioare să ”șteargă cu buretele” tensiuni mai vechi, frustrări și reproșuri sau, în cazul celor singure, le va ajuta să atragă atenția unei persoane cu care să se înțeleagă perfect, ”din priviri”.

Tot în weekend, Luna va fi în armonie și cu planeta Comunicării, iar această armonie se va regăsi și în relațiile Fecioarelor cu copiii sau le va aduce succes în proiectele profesionale și activitățile care le permit să își valorifice creativitatea.

Importantă va fi în toată această perioadă prezența Soarelui în casa Banilor și prezența planetei Afacerilor, Mercur, în casa Comunicării și a călătoriilor, care pot aduce oferte de muncă avantajoase, succes în negocieri sau călătorii în interes profesional.