Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Gemeni

oana-hroscop-15-21-octombrie-GEMENIHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Gemeni.
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Gemeni vine cu vești interesante legate de finanțele nativilor. Este vorba, de fapt, de resursele comune din cuplu sau din afaceri și alte proiecte profesionale.

Și s-ar putea ca în cont să le intre mai mulți bani decât se așteaptă sau partenerul de viață să obțină o mărire de salariu sau un proiect la care au lucrat mult timp începe să aibă profit, iar profitul le depășește așteptările.
Tot în prima parte a săptămânii, Gemenii pot primi vești importante despre sănătatea cuiva drag (posibil copii sau persoana iubită).

Mijlocul săptămânii este potrivit pentru călătorii îndepărtate sau măcar pentru planuri de viitor legate de vacanță sau pentru tatonări și negocieri privind afaceri sau alte colaborări cu persoane ori companii din străinătate.

Dar planeta Marte, aflată în ”casa Străinătății” din astrograma Gemenilor va forma un aspect tensionat cu Mercur din sectorul Profesiei. S-ar putea ca Gemenilor să le fie greu să ia decizii clare pentru că acceptarea job-ului din străinătate înseamnă pierderea locului de muncă actual. Și asta, fără nicio garanție că ar putea fi reprimiți în echipă dacă nu se adaptează în altă țară.

În ultima parte a săptămânii, mulți Gemeni vor dori să se bucure de succesul pe care l-au avut în trecut cu un anumit proiect și vor încerca să meargă pe o cale bătătorită, cu aceleași reguli, metode, soluții. Dar astrele cer schimbare, transformare, adaptare la nou și reinventare pentru nativi.

În plan sentimental,  trebuie subliniat aspectul armonios dintre Soare (aflat în casa Iubirii) și Lună (aflată în sectorul Străinătății) din astrogramă: weekend-ul va fi potrivit pentru călătorii romantice, în doi, dar și cu ”îndrăgostiri”-surpriză, în timpul călătoriilor sau al unor evenimente la care nativii iau parte în interes profesional