Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Leu

oana-hroscop-15-21-octombrie-LEUHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Leu.
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Leu pune accent pe relațiile sentimentale ale nativilor, Soarele aflându-se, încă, în ”casa Iubirii” din astrograma lor.De altfel, este ultima săptămână completă din an cu Soarele (care îi patronează) în casa Iubirii, așa că oportunitățile sentimentale aduse de astre pentru cei singuri trebuie să nu fie ratate.Aflat în casa Iubirii, Soarele îi va influența și atmosfera din cuplurile solide și, pentru multe dintre acestea, ar putea aduce chiar vești foarte bune legate de copii.
Într-o astrogramă, casa Iubirii se referă nu doar la relația romantică de iubire, ci și la copii.

Dar important va fi și sectorul Profesional, influențat de prezența Lunii în Capricorn, alături de Pluton și Saturn, în prima parte a săptămânii. Asta înseamnă multă muncă și multe responsabilități, dar și recompense materiale, acestea venind, însă, cu întârziere.

Miercuri, 17 octombrie, problemele profesionale sau stresul de la serviciu pot provoca tensiuni în familie. Sau discuțiile se vor referi la schimbările pe care Leii doresc să le facă sau trebuie să le facă în viața profesională.

Joi, de exemplu, unii nativi vor afla de schimbări care se pregătesc la locul de muncă și care nu îi avantajează. Ziua de joi va fi, de altfel, provocatoare și pentru că Marte și Luna vor acționa ”în tandem” în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrograma Leilor. Nativii vor avea nevoie de multă răbdare pentru a nu ”amplifica” problemele.

În ultima parte a săptămânii, contextul astral aduce și oportunități amoroase pentru nativi, dar și întâlniri semnificative cu persoane care ar putea avea un rol important în viața Leilor, în viitorul apropiat.
De exemplu, prin intermediul rudelor, mulți Lei își vor întâlni sufletul-pereche sau o afacere de familie poate avea succes neașteptat după ce nativii urmează sfaturile unui specialist recomandat de un persoana iubită sau de un prieten al partenerului.