Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Pești

oana-hroscop-15-21-octombrie-PESTIHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Pești.
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă norocoasă, în care planurile nativilor se vor putea transforma în realitate (și) cu ajutorul unor prieteni adevărați. Luna se va afla în sectorul Prietenilor în primele zile din săptămână și va fi în armonie cu planetele Mercur, Venus și Jupiter, aflate în ”casa Străinătății” din astrograma Scorpionilor.
S-ar putea ca ajutorul de care au nevoie să vină din partea unor prieteni din străinătate. Sau Peștii care își doresc să călătorească într-un loc anume din lume să-și vadă visul împlinit cu ajutorul unui prieten.

De miercuri până vineri, Luna se va afla în Vărsător și în ”casa Trecutului și a Secretelor” din astrograma Peștilor, așa că mulți nativi nu vor fi în formă maximă, ci vor prefera să se odihnească, să se relaxeze, să mediteze.
Intuiția lor va fi la cote maxime, iar comunicarea cu persoana iubită și copiii va fi excelentă, pentru că Peștii vor ști să îi asculte pe ceilalți, cu afecțiune, răbdare și înțelegere. Va fi, de asemenea, o perioadă perfectă pentru studiu, cercetare dar și pentru lectură, pictură, muzică, timp petrecut în natură…

De vineri până luni dimineața, Luna se va afla în zodia Pești, alături de Neptun retrograd (Neptun îi patronează pe Pești!) iar farmecul personal al nativilor se va amplifica, la fel ca și intuiția acestora și puterea de a-i ”citi” pe oameni.
Mai mult, Neptun retrograd va fi în armonie cu Mercur, planeta Comunicării, iar asta îi va ajuta să găsească soluții pentru a-și transforma un vis în realitate. Ar putea fi vorba de un vis legat de artă, de un hobby, de o afacere pe care doreau de mult timp să o înceapă.

Acum e bine ca Peștii să ”șlefuiască” orice proiect, să își calculeze pașii, să își cunoască resursele dar să nu renunțe dacă acestea sunt/par insuficiente. Într-un fel sau altul, Universul le va deschide uși, le va scoate în cale oameni care ar putea să îi ajute.
Și s-ar putea ca o ofertă concretă sau chiar un contract de colaborare să apară săptămâna următoare, când va fi Lună Plină în Taur.