Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Rac

oana-hroscop-15-21-octombrie-RACHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Rac.
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă cu multe responsabilități pe care nativii și le asumă față de un copil sau față de persoana iubită. 

În unele cupluri, nașterea unui copil sau o veste legată de o sarcină neplanificată schimbă nu doar atmosfera și dinamica relației, ci și planurile de viitor ale nativilor și parterului de viață.
În alte familii, s-ar putea ca răsfățul de care s-au bucurat copiii să își spună cuvântul și să fie nevoie de noi reguli, dar și de o nouă atitudine a părinților.

Miercuri, 17 octombrie, poate fi o zi foarte norocoasă pentru Racii singuri. Atunci, Luna (care îi patronează) aflată în sectorul Mariajului va fi în armonie cu planeta iubirii, aflată în casa Iubirii din astrograma lor.
Unii dintre ei se vor întoarce la parteneri din trecut, alții se vor simți atrași de persoane care le amintesc de un fost iubit sau de o fostă iubită. Dar vor fi și Raci care își vor recunoaște greșelile din trecutul sentimental și vor fi mai bine pregătiți pentru noi relații.

În plan financiar, o nouă atitudine a nativilor va lua prin surprindere multă lume pentru că Racii nu vor mai fi la fel de ușor de impresionat ca în trecut, iar de generozitatea lor nu se va mai putea profita.
Familia va fi, ca întotdeauna, prioritatea lor. În plus, când li se va cere ajutorul de către prieteni sau colegi, Racii nu vor mai avea nicio reținere în a-i refuza dacă resursele pe care le au acoperă doar nevoile casei și familiei.
Perioada va fi foarte bună pentru investiții imobiliare în interesul copiilor sau pentru afaceri care oferă produse ori servicii destinate în special copiilor.

În weekend, Luna se va afla în zodia Pești și va accentua dorința Racilor de a învăța lucruri noi, de a întâlni oameni noi și de a ajunge în locuri care au o puternică încărcătură spirituală sau emoțională pentru ei.