Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Săgetător

oana-hroscop-15-21-octombrie-SAGETATORHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Săgetător. Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță posibile câștiguri din prima zi, când Luna se va afla în ”casa Banilor” din astrograma lor, alături de Saturn și Pluton. Iar Luna va rămâne în acest sector până în dimineața zilei de miercuri.
Asta înseamnă că banii vor putea fi obținuți prin muncă, prin asumarea unor responsabilități suplimentare iar, în unele cazuri, prin schimbarea domeniului de activitate. S-ar putea ca Săgetătorii să primească oferte noi sau cineva să revină cu o ofertă de muncă pe care inițial ei au respins-o ori care a rămas doar la stadiul de ”discuție”, fără stabilirea unor elemente clare.

Pentru nativii care își caută un job, prima parte a acestei săptămâni poate fi decisivă, în sensul că acum își pot găsi locul de muncă potrivit, unde ar putea să își construiască o carieră.
Marele Benefic Jupiter (care îi patronează pe Săgetători) va fi în armonie cu Luna aflată în ”casa Banilor”. Deci, norocul le surâde. Totul este ca nativii să nu rateze momentul!

De miercuri până vineri, agenda Săgetătorilor va fi una ”aglomerată”, cu multe întâlniri, drumuri, invitații, mesaje sau telefoane sau cu multe negocieri, din care au toate șansele se obțină ceea ce doresc.

Dar în aceste zile, nativii trebuie să fie foarte atenți dacă au de redactat, de tradus, de expediat sau de semnat documente importante. Greșelile nu vor fi trecute cu vederea și ar putea să ”îi ardă la buzunare” sau să le consume mult timp pentru înlăturarea lor.

În weekend, Luna aflată în zodia Pești va îndrepta atenția Săgetătorilor spre cei dragi pentru că va acționa în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor. În acest sector se află și Neptun retrograd și s-ar putea ca nativii să primească mesaje importante prin intermediul viselor sau  să se convingă de faptul că telepatia funcționează.

Pentru unii nativi, aspectele astrale din weekend pot însemna și ajutor financiar binevenit din partea unor rude , pentru nativii Săgetători care au probleme ce trebuie rezolvate rapid și care se referă la casă ori la sănătatea cuiva apropiat.