Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Scorpion

oana-hroscop-15-21-octombrie-SCORPIONHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Scorpion.
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Scorpion este dominat de prezența planetei Iubirii și a planetei Comunicării, alături de Marele Benefic Jupiter chiar în acest semn zodiacal. Pentru nativi, asta înseamnă mai multă armonie în plan sentimental și relații excelente cu șefii și colegii, la locul de muncă.
Armonia de la job îi va încuraja pe Scorpioni să își prezinte cu încredere opiniile și să își apere, în mod eficient, interesele, chiar cu riscul de a provoca și invidii, neexprimate, în rândul unor colegi.

Revenind la viața sentimentală, s-ar putea ca începutul săptămânii să le aducă vești de la un fost partener sau chiar împăcarea cu o fostă iubire.
Armonia dintre planetele Venus și Mercur îi va ajuta pe Scorpioni și în relația cu copiii lor, mai ales în a doua parte a săptămânii.
Atunci, mulți nativi se vor implica în proiectele creative ale copiilor sau vor lua parte la evenimente foarte importante din viața acestora, în ciuda programului foarte încărcat și a responsabilităților de la serviciu.

De miercuri, 17 octombrie, Luna se va afla -alături de Marte- în sectorul Familiei din astrograma Scorpionilor și, până vineri, îi va ajuta să clarifice probleme de patrimoniu sau chiar de statut juridic, dar, în același timp, îi va motiva să înceapă o afacere de familie, să își ajute mai mult părinții sau să investească într-o casă.

Scorpionii singuri ar trebui să nu stea acasă în weekend! Un spectacol, o călătorie sau chiar o simplă ieșire în oraș cu prietenii pot fi adevărate ocazii de a-și întâlni dacă nu sufletul-pereche, măcar o mare iubire.

În weekend, Luna se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma Scorpionilor, alături de Neptun retrograd. Iar Neptun este planeta Iluziilor și, din acest motiv, e bine ca Scorpionii să rămână cu picioarele pe pământ și să nu-și facă, prea devreme, planuri de viitor, chiar dacă iubirea le dă târcoale. În felul acesta nu vor avea deziluzii.