Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Taur

oana-hroscop-15-21-octombrie-TAURHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Taur.  Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Taur pune accent mai întâi pe relația de cuplu și pe relațiile de colaborare ale nativilor. În ”casa Mariajului” din astrogramă se află, acum, planeta Comunicării, planeta Iubirii și Marele Benefic. Planeta Iubirii este, însă, în mișcare retrogradă și poate provoca probleme în cuplurile în care Taurii visează la o iubire din trecut sau cedează tentației și reiau legătura cu un fost partener.
Dar, în unele cupluri, nu va fi vorba de provocări din trecut, ci de o încercare de a revigora relația și de a reface farmecul romantic de la început sau doar de dorința de a-și trăi, cu discreție, povestea de iubire.

Mijlocul săptămânii va veni cu noi decizii, noi planuri și vești în plan profesional. În ziua de joi, Luna și planeta Acțiunii vor fi în armonie și mulți Tauri vor avea, în sfârșit, tăria de a refuza ce nu le place, de a alege alt drum în carieră și chiar de a o lua de la ”zero” într-un domeniu nou, dar de care sunt interesați de mai mult timp.

Totuși, nativilor li se recomandă prudență pentru că aspectul tensionat format de Lună cu Uranus (aflat chiar în zodia Taur) poate provoca reacții emoționale, decizii ”la nervi”, risc de pierdere a unor avantaje deja câștigate.
Mai bine ar lua deciziile importante săptămâna viitoare, în prag de Lună Plină, care va fi în data de 24 octombrie și va avea loc în zodia lor!

În weekendul acestei săptămâni, va fi timp destul pentru întâlniri cu prieteni și taifas la ceas de seară, dar și pentru flirt și idile romantice, în care declarațiile vor fi greu de ignorat.
Tot în weekend, nativii care susțin examene sau pleacă în călătorie în străinătate vor avea astrele de partea lor. Vor fi, de asemenea, mulți nativi care își vor schimba, peste noapte, planurile de viitor care păreau ”bătute în cuie”, luându-i prin surprindere chiar și pe prietenii cei mai buni.