Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Vărsător

oana-hroscop-15-21-octombrie-VARSATORHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 15-21 octombrie 2018, zodia Vărsător.
Horoscopul săptămânii 15-21 octombrie 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor să își menajeze forțele pentru a doua parte a săptămânii, când Luna se va afla în ”casa Banilor” și apoi în sectorul Comunicării din astrograma lor.
În prima parte a săptămânii, Luna se va afla în zodia Capricorn și în sectorul Trecutului și al Secretelor, alături de planetele Pluton și Saturn.
S-ar putea ca nativii să aibă acces la informații confidențiale sau să câștige încrederea unei persoane cu putere de decizie și să afle, înaintea alor colegi, de anumite schimbări care vor avea loc în firmă. E bine să fie discreți și să nu aibă încredere nici în colegii pe care îi consideră prietenei.

De miercuri, Luna se va afla în zodia lor, alături de planeta Marte și s-ar putea ca unii Vărsători să fie mai irascibili, mai suspicioși, mai sensibili (în special la critici).
Din acest motiv, pot să apară probleme în relația cu colegii, o zi riscantă în acest sens fiind cea de vineri.
Ar fi bine să evite astfel de tensiuni pentru că, altfel, pot rata diferite șanse. De exemplu, tot vineri, armonia dintre planeta Mercur și planeta Neptun le poate aduce un job mai bun, o promovare la actualul loc de muncă sau o mărire de salariu.

În weekend, Luna se va afla în zodia Pești și în ”casa Banilor ”din astrograma Vărsătorilor. Mai mult, Luna va fi în armonie cu Micul Benefic Venus și s-ar putea ca acest aspect să le aducă o recompensă financiară pentru o activitate din trecut.

Luna va fi în armonie și cu planeta Uranus, iar acest aspect este foarte important pentru Vărsători pentru că Uranus (planeta Surprizelor) îi patronează.
Uranus se va afla în sectorul Casei și Familiei din astrograma Vărsătorilor, așa că unii nativi ar putea face rost, pe neașteptate, de banii necesari pentru a se muta în casă nouă sau pentru a cumpăra ceva pentru casă. Sau naivii care vor să vândă o casă ar putea primi obține un preț mai mare decât cel sperat.