Horoscop Oana Hanganu: Ziua ta norocoasă, în funcție de zodie

oana-hanganu-horoscop-ziua-noroacoasa-din-saptamana-pentru-fiecare-zodieHoroscop Oana Hanganu: Care este ziua ta norocoasă, în funcție de zodie.
În astrologia europeană, fiecare zi din săptămână este patronată de o anumită planetă, iar fiecare planetă patronează un anumit semn zodiacal.
Ziua ta norocoasă este cea patronată de aceeași planetă care ”guvernează” și zodia ta!

Astfel, ziua de luni este patronată de Lună, iar Luna patronează zodia Rac. Deci, ziua de luni le aduce noroc Racilor.

Ziua de marți este patronată de planeta Marte, iar Marte patronează zodia Berbec, dar și zodia Scorpion.. Ziua de marți este norocoasă pentru Berbeci și Scorpioni.

Ziua de miercuri este patronată de planeta Mercur, iar Mercur îi patronează pe Gemeni, dar le patronează și pe Fecioare. Deci, miercurea este o zi bună pentru Gemeni și Fecioare.

Ziua de joi este patronată de planeta Jupiter, iar Jupiter ”guvernează” zodia Săgetător. Jupiter este, de asemenea, patronul tradițional al zodiei Pești. Deci ziua de joi este norocoasă pentru Săgetători, dar și pentru Pești.

Ziua de vineri este patronată de Venus, iar Venus îi ”guvernează” pe Tauri, dar le patronează și pe Balanțe. Ziua de vineri este norocoasă pentru Tauri și Balanțe.

Ziua de sâmbătă este patronată de planeta Saturn, iar Saturn guvernează zodia Capricorn, dar este și ”patronul” tradițional al zodiei Vărsător. Sâmbăta este o zi norocoasă pentru Capricorni și Vărsători.

Ziua de duminică este patronată de Soare, iar Soarele patronează zodi Leu, Deci, duminica le aduce noroc Leilor.
Dacă știți ce Ascendent aveți, e bine să luați în calcul și ziua norocoasă potrivit ascendentului dvs.
De exemplu, dacă sunteți Vărsător cu ascendent în Rac, zilele dvs norocoase sunt cele de sâmbătă și duminică.

Important:
Acestea sunt informații cu caracter general!
Astrograma personală vă poate oferi mai multe informații, inclusiv legate de zilele norocoase, în care e bine să demarați un proiect sau să începeți o relație, să luați decizii importante sau să faceți schimbări majore în viață.

Află și cum va fi restul lunii octombrie pentru tine! Click aici!