Horoscop de weekend Oana Hanganu, 20-21 octombrie 2018

oana-horoscop-weekendHoroscop de weekend Oana Hanganu,
20-21 octombrie 2018.
Astrele ne-au pregătit un weekend perfect pentru a ne gândi mai mult la visurile, idealurile și planurile noastre de viitor și pentru a vedea cum le putem transforma în realitate.

În weekend, Luna și planeta Comunicării, Mercur, vor fi în armonie cu planeta Neptun, aflată în zodia Pești, iar Soarele va fi în armonie cu planeta Acțiunii, Vărsător.

Planeta Neptun este, acum în mișcare retrogradă în zodia Pești și va reveni la mersul direct în ziua de 24 noiembrie 2018.
Neptun retrograd ne ajută să ne ”amintim” de visuri și speranțe la care am renunțat, din diferite motive și să punem mai mult preț pe sentimentele noastre, dar și pe intuiție.

Perioadele cu Neptun retrograd sunt excelente pentru a ne redescoperi creativitatea și puterea de a visa chiar și la lucruri pe care alții le consideră imposibil de realizat.

Ce anunță horoscopul de weekend pentru fiecare zodie:

BERBEC
Weekend-ul va fi potrivit pentru relaxare și visare. În plan sentimental, în cuplu se poate reaprinde flacăra pasiunii, iar pentru nativii singuri, apar tentații sau revin iubiri din trecut.

TAUR
În weekend, Taurii își pot face noi prieteni, dar e bine să nu-i neglijeze pe cei vechi. Unii nativi își vor face planuri de viitor sau vor lua decizii pe care le-au evitat, amânat sau refuzat până acum.

GEMENI
Gemenii singuri se pot îndrăgosti la prima vedere cu ocazia unui eveniment profesional sau a unei călătorii. În carieră, se anunță schimbări importante și necesare.

RAC
Racii sunt interesați mai degrabă de vizitarea unui loc special, cu încărcătură spirituală, decât de întâlniri cu prietenii. Sau se întorc (fie și doar cu gândul) în locul unde au copilărit.

LEU
Pentru Lei, urmează un weekend ”profitabil” în plan financiar și profesional. În plan personal, pot avea loc întâlniri cu oameni care vor juca un rol important în viitorul nativilor.

FECIOARĂ
În weekend, pentru unele Fecioare e vremea împăcării cu partenerul de viață sau cu un colaborator. Pentru altele, e un timp frumos, plin de armonie și sensibilitate în cuplu.

BALANȚĂ
Balanțele au nevoie de odihnă dar mulți nativi vor ”trece peste asta” și vor munci, chiar dacă e weekend. Sau se vor mobiliza pentru a le oferi copiilor momente de neuitat.

SCORPION
Pentru mulți Scorpioni, weekend-ul va fi plin de iubire. Pentru alții, va fi plin de speranță, mai ales dacă au cunoscut, de curând, pe cineva special sau vor să dea încă o șansă unei relații.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au parte de un weekend frumos, în familie sau se implică mai mult chestiunile legate de casă. Unii dintre ei primesc vești de la părinți sau ajutor (financiar) de la rude.

CAPRICORN
Capricornii sunt mai răbdători, mai înțelegători și mai puțin preocupați de carieră, dând atenție copiilor și partenerului. Cei care au, totuși, întîlniri de afaceri, obțin ceea ce vor.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii primesc bani pentru o activitate din trecut sau sunt recompensați de cineva, pentru un gest frumos de care, poate, au și uitat.
Cei care călătoresc au astrele de partea lor.

PEȘTI
Peștii își pot transforma un vis mai vechi în realitate. De exemplu, un hobby devine o sursă de venit. Norocul le surâde și-n plan sentimental celor care se detașează, cu adevărat, de trecut.

Află și care este ziua ta norocoasă, în funcție de zodie! Click aici!