Horoscop Oana Hanganu: 23-31 octombrie, Soarele și 3 planete în Scorpion! Pe cine avantajează

oana-horoscop-stellium-scorpionHoroscop Oana Hanganu: Soarele și 3 planete în zodia Scorpion! Află pe cine avantajează, cui aduce provocări!
Începând din 23 octombrie și până în ultima zi a lunii, în zodia Scorpion se vor afla: Soarele, Jupiter, Venus și Mercur.
Această ”combinație astrală” se numește ”stellium” și poate aduce schimbări importante, mai ales că în zodia opusă (Taur) se află chiar planeta Schimbărilor, Uranus.

Află cum te influențează acest ”stellium” format în zodia  Puterii, secretelor și transformării, Scorpion:

BERBEC
Pentru Berbeci, se anunță schimbări importante în plan financiar. Este vorba, în primul rând, de resursele pe care nativii le dețin, le administrează ori le investesc împreună cu altcineva.
De exemplu, Berbecii pot avea profitul sperat dintr-o afacere pe care o derulează împreună cu alte persoane sau pot primi un credit ori o altă formă de finanțare pentru un proiect personal.
De asemenea, partenerul de viață poate obține o mărire de salariu, cu efecte ”benefice” aspra bugetului familiei.
În plan sentimental, stellium-ul din Scorpion poate aduce suprize amoroase ori revenirea la o relație din trecut, pentru cei singuri, dar și mai multă pasiune în cuplu.

 

TAUR
Pentru Tauri, ultima parte a lunii octombrie este semnificativă în plan relational.
Acești nativi au Soarele și 3 planete în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrogramă: Marele Benefic Jupiter, planeta Comunicării, Mercur și planta Iubirii, Venus, care îi patronează.
În plan sentimental, în cuplu se stabilesc noi reguli ori se consolidează atmosfera plăcută, marcată de romantism și înțelegere.
Nativii singuri își pot întâlni, pe neașteptate, viitorul partener de viață.
În relațiile profesionale, Taurii pot întâlni persoanele potrivite pentru a-și transforma planurile în realitate sau pot obține ceea ce consideră că merită, prin negocierea sau, după caz, prin renegocierea unor contracte.

 

GEMENI
Pentru Gemeni, ulima parte a lunii octombrie poate aduce schimbări pozitive în plan profesional, cum ar fi un job mai bun sau o promovare la actualul loc de muncă.
În sectorul profesiei din astrograma lor, se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter, Micul Benefic Venus și planeta Mercur, care îi patronează.
Prezența planetei Iubirii, Venus, în sectorul Profesiei poate aduce, pentru unii nativi, relații armonioase cu șefii sau colegii, iar pentru alții, o poveste de dragoste la serviciu.
Mai mult, planeta Mercur aflată în același sector le va spori șansele de succes. Va fi ”talismanul” lor!
Conjunctura astrală îi va ajuta și pe Gemenii care vor să își schimbe rutina zilnică, să ”urmeze” o dietă, să adopte un stil de viață mai sănătos.

 

RAC
Racii sunt favorizați de astre în plan sentimental sau sunt încurajați să își pună în valoare creativitatea.
Din 23 până în 31 octombrie, în ”casa Iubirii, a copiilor și a creativității” din astrograma lor acționează Soarele, alături de Jupiter (Marele Benefic), Mercur (planeta Comunicării) și Venus (planeta Iubirii).
Nativii singuri au șanse mari să își întâlnească sufletul-pereche, iar cei care au, deja, o relație, pot reface armonia sau, după caz, pot aduce mai multă ”căldură” în cuplu.
Perioada este foarte bună și pentru nativii care vor să își pună în valoare creativitatea (sunt apreciați și recompensați financiar), dar și pentru cei care au copii sau își doresc să devină părinți.

 

LEU
Pentru Lei, sfârșitul lunii octombrie poate aduce mutarea în casa mult visată sau succes neașteptat din afaceri de familie.
Prezența Soarelui și a planetelor Jupiter, Mercur și Venus în sectorul Casei și al familiei din astrogramă poate însemna, pentru unii nativi Leu, dorința de a-și întemeia o familie sau chiar oficializarea unei relații.
Stellium-ul format în zodia Scorpion este foarte important pentru Lei pentru că în acesta este inclus și Soarele, care îi patronează pe acești nativi.
Familia va fi prioritatea Leilor în această perioadă și mulți nativi vor reface legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau vor rezolva mai vechi probleme legate de case, terenuri sau moșteniri.

 

FECIOARĂ
Pentru Fecioare, sfârșitul lunii octombrie va fi dinamic și plin de surprize, pentru că în ”casa Comunicării” din astrograma lor se vor afla Soarele, planeta Iubirii, Marele Benefic Jupiter și Mercur, planeta care le patronează.
Iar Mercur este și planeta Comunicării, și planeta Călătoriilor, așa că ”se anunță” multe călătorii, invitații, evenimente, dar și succes în negocieri și șansa de a semna contracte avantajoase.
În plan sentimental, prezența planetei Iubirii în ”casa Comunicării” din astrogramă poate însemna declarații și dovezi de afecțiune în cuplu, iar pentru cei singuri, întâlnirea marii iubiri cu ocazia unui eveniment, a unei călătorii sau prin intermediul unor colegi sau vecini.

 

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, perioada 23-31 octombrie va fi importantă în plan financiar. Pe de o parte, în ”casa Banilor obținuți prin muncă” vor acționa Soarele, Marele Benefic Jupiter, Micul Benefic Venus și planeta Comunicării, Mercur, iar pe de altă parte, în ”casa Banilor altora” se va afla planeta Surprizelor, Uranus.
Astfel, Balanțele care își vor valorifica într-un mod mai eficient resursele personale (în mod special talente, abilități sau experiență profesională) vor reuși să își îmbunătățească ”situația financiară”, să fie mai bine plătite sau să aibă mai mult succes și profit din afaceri și proiecte personale. Iar Uranus le poate aduce cadouri, donații sau finanțări-surpriză pentru proiectele și planurile lor.

 

SCORPION
Ultima parte a lunii octombrie poate fi, pentru nativii Scorpioni, plină de surprize, noroc și iubire, dar în plan sentimental s-ar putea să fie vorba de împăcarea cu un fost partener sau de încercarea de a ”reaprinde” pasiunea sau de a restabili încrederea în cuplu.
Prezența Marelui Benefic Jupiter în zodia lor, alături de Soare și de Mercur îi va ajuta pe Scorpioni să primească, la timp, informațiile necesare pentru a lua deciziile cele mai bune în plan professional sau personal și le va da încrederea de a face schimbările dorite.
Un rol important îl va avea și prezența planetei Uranus în zodia opusă, care va aduce noi parteneri sau noi colaborări în viața Scorpionilor sau va modifica, în sensul dorit de aceștia, regulile sau dinamica unor relații.

 

SĂGETĂTOR
În cazul Săgetătorilor, ”stellium”-ul format în semnul Scorpionului va influența sectorul Trecutului și al secretelor din astrogramă, iar prezența lui Jupiter în acest context va fi deosebit de importantă pentru că această planetă îi patronează pe nativi.
Jupiter este ”planeta Marelui Noroc”, iar acum le poate aduce șanse Săgetătorilor prin persoane din trecutul lor sau îi poate ajuta să schimbe situațiile, oricât de complicate, în favoarea lor.
Mai mult, planetele Mercur și Venus îi pot ajuta pe Săgetători să se împace cu foși parteneri, colegi, prieteni sau să renunțe la situațiile ori relațiile care nu le mai sunt de folos.
În noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne timp de un an, iar atunci, șansa va începe să le surâdă cu adevărat.

 

CAPRICORN
Capricornii trebuie să profite de ”stellium”-ul format în sectorul Prietenilor din astrograma lor de Soare, Jupiter, Venus și Mercur.
Această ”combinație astrală” îi poate ajuta să își extindă cercul de prieteni, îi poate motiva să își consolideze statutul în rețeaua profesională, le poate amplifica ambiția și dorința de a-și exprima ideile, de a-și pune în aplicare planurile și de a-și transforma visele în realitate.
Prezența Marelui Benefic în casa Prietenilor poate să însemne și oportunități extraordinare de care Capricornii vor avea parte cu ajutorul sau la recomandarea unor prieteni sau de șanse apărute în mod neașteptat.
În plan personal, în cazul multor Capricorni, o relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire.

 

VĂRSĂTOR;
Ultima parte a lunii octombrie 2018 va fi, pentru Vărsători, importantă în plan professional: în sectorul Carierei din astrograma lor se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter, Micul Benefic Venus și planeta Comunicării, Mercur.
Această conjunctură astrală îi va favoriza în mod special pe Vărsătorii interesați de schimbarea domeniului de activitate sau a locului de muncă, de renegocierea unor contracte sau de renunțarea la statutul de angajat în favoarea unor afaceri sau proiecte personale.
Prezența planetei Venus în Scorpion le poate aduce relații excelente cu șefii, premii sau salarii mai mari dar, pentru că Venus este și planeta Iubirii, îi poate ajuta pe unii nativi să-și întâlnească sufletul-pereche într-un context profesional.

PEȘTI
Peștii interesați de călătorii peste hotare, de studii, de spiritualitate sau de dezvoltarea personală pot beneficia din plin de stellium-ul format, între 23-31 octombrie, în zodia Scorpion.
În zodia Scorpion se  vor afla Soarele, planeta Iubirii, planeta Comunicării și Jupiter, Marele Benefic, patronul tradițional al Peștilor.
Stellium-ul amintit va aduce șanse de călătorie  pentru unii Pești și îi va ajuta pe alți nativi să se stabilească sau să își găsească locuri de muncă bine plătite, în străinătate.
Și, pentru că în ”casa Străinătății” din astrogramă se va afla și planeta Iubirii, mulți Pești își vor întâlni jumătatea în străinătate sau, după caz, vor călători ”peste hotare” împreună cu persoana iubită.