Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Balanță

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-BALANȚĂHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie  2018, zodia Balanță.
Revenirea planetei Venus în Balanță le poate aduce nativilor acestui semn zodiacal oportunități sentimentale, dar și profesionale.

Întotdeuna când Venus se află într-o zodie atrage mai multă iubire pentru nativii acesteia. În plus, Venus este numit și ”Micul Benefic” pentru că aduce noroc financiar, astfel că nativii au destule motive să fie optimiști.

Dar asta nu înseamnă că totul va fi perfect! Mai ales că, din 31 octombrie până în 16 noiembrie, Venus va fi în mers retrograd și le va cere Balanțelor să se autoanalizeze, să înțeleagă unde și cum greșesc nu neapărat față de alții, ci mai ales față de ele însele.

De regulă, Balanțele sunt prea interesate de binele altora, se sacrifică pentru binele relației sau fac orice pentru a păstra armonia.
Venus retrograd în zodia lor le cere să se ”reinventeze”, să stabilească ce-și doresc, cu adevărat, în viață,  să pună mai mult preț pe propriile interese, planuri și dorințe.

Din 7 noiembrie, Uranus, va reveni în sectorul Parteneriatelor din astrogramă și le va da curaj Balanțelor să își modifice atitudinea în relații sau le va îndrepta atenția spre persoane interesante sau care le vor ajuta să se schimbe și să se pună mai mult în valoare.

În tot acest timp, Mercur, planeta Comunicării, va acționa chiar în sectorul Comunicării din astrograma lor și le va încuraja să socializeze mai mult, să călătorească, să se exprime, să comunice mai mult.

Din 16 noiembrie până la începutul lunii decembrie, Venus va reveni la mersul direct și va fi aliatul de nădejde al Balanțelor în luarea deciziilor și în punerea lor în aplicare.
În plan sentimental, e posibilă revenirea unei vechi iubiri sau, după caz, refacerea, pe ”noi coordonate” a actualei relații