Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Berbec

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-BERBECHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Berbec.
În prima parte a lui noiembrie, Venus, în mișcare retrogradă, îi va motiva pe Berbeci să-și reevalueze relațiile, să discute cu partenerul de viață și să stabilească, dacă e cazul, noi limite sau reguli.
Venus, în mers retrograd, poate însemna și împăcarea cu un fost partener sau, în plan profesional, reluarea unei colaborări sau renegocierea unor contracte.

În a doua parte a lunii noiembrie, Venus, în mișcare directă în  sectorul Parteneriatelor le poate aduce nativilor Berbeci noi relații, noi afaceri, iar pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni jumătatea.

Și, pentru că în zodia Berbec se va afla Uranus retrograd, iar în ”casa Străinătății” se vor afla Jupiter și Mercur retrograd, mulți Berbeci își vor întâlni sufletul-pereche pe neașteptate, posibil în timp ce vor călători sau vor lua parte la un eveniment cu multă lume, inclusiv din străinătate.

Și s-ar putea să se îndrăgostească de cineva interesant, original, care lucrează ori locuiește în altă țară sau care călătorește ori studiază foarte mult.

Pentru cupluri, o călătorie în străinătate poate fi cadrul perfect pentru a aduce mai multă armonie sau pentru a consolida relația.

Dar, pentru că Mercur va fi, așa cum spuneam, retrograd, e bine ca deciziile importante să fie amânate până în decembrie, iar călătoriile, să fie foarte bine pregătite.
Amânarea deciziilor majore și verificarea informațiilor, atenția la detalii și adaptarea la nou vor fi deosebit de importante și în plan profesional și în afaceri.