Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Capricorn

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-CAPRICORNHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Capricorn.
Pentru Capricorni, Venus în Balanță înseamnă succes în carieră, profit din activități care le pun creativitatea în valoare sau întâlnirea marii iubiri într-un context profesional

Dar, între 31 octombrie-16 noiembrie, Venus va fi în mișcare retrogradă și îi va încuraja pe mulți Capricorni să ia în calcul schimbarea carierei, orientându-se spre activități sau domenii de care sunt cu adevărat pasionați.

În plus, Venus, care este planeta Iubirii, va îndrepta atenția Capicornilor spre propria persoană și îi va face să se aprecieze mai mult, să se iubească mai mult și să nu mai fie atât de critici și de severi cu ei înșiși.

Capricornii muncesc foarte mult, sunt foarte serioși, foarte maturi și responsabili dar se concentrează atât de mult pe ceea ce ”trebuie”, pe reguli, obiective, planuri, termene, strategii, încât uită să se bucure de  lucrurile simple și de micile succese pe care le obțin. Venus retrograd le poate schimba, în bine atitudinea.
.
Iar din 16 noiembrie, când va reveni la mersul direct în sectorul Carierei, Venus îi va ajuta pe nativii Capricorn să obțină succesul meritat, să fie respectați în comunitate, să aibă relații foarte bune cu persoanele importante sau cu putere de decizie și, dacă vor dori, să își construiască o nouă carieră.

Capricornii trec printr-o perioadă de transformare și de maturizare, la care contribuie, din plin, și planeta Responsabilității, Saturn, dar și planeta Transformării, Pluton, acum în mișcare directă în zodia lor.

Dar Mercur va fi retrograd în ultima parte a lunii noiembrie, de fapt până în 6 decembrie, așa că deciziile majore și acțiunile concrete ar trebui amânate până atunci.