Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Fecioară

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-FECIOARAHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Fecioară.
Pentru Fecioare, prezența Micului Benefic Venus în ”casa Banilor” din astrogramă înseamnă șanse și noroc.
Dar până în 16 noiembrie, Venus va fi în mers retrograd și s-ar putea ca banii să ajungă cu întârziere sau câștigurile Fecioarelor să fie mai mici decât cele sperate.
Sau Fecioarele vor primi banii meritați dar nu vor rezista tentației de a-și cumpăra ceva ce-și doresc de mult timp, chiar cu riscul de a da peste cap bugetul familiei și de a se certa, din acest motiv, cu partenerul de viață.

Riscul de ceartă va fi mai ”prezent” în a doua parte a lunii noiembrie, când planeta Marte va ajunge în sectorul Mariajului din astrograma Fecioarelor.

În plus, în toată luna noiembrie, în sectorul Familiei se va afla Mercur, planeta care le patronează pe Fecioare. Iar Mercur va fi retrograd în a doua  parte a lunii!

S-ar putea ca între Fecioare și partenerul de viață să nu existe ”consens” în ceea ce privește schimbarea locuinței, investițiile, redecorarea casei ori alte probleme de familie.

Dar cum Venus va reveni la mersul direct în ziua de 16 noiembrie, Fecioarele vor ști să își apere, cu farmec, opiniile și chiar să obțină, cu tact, ceea ce vor.

Venus le va ajuta pe Fecioare să obțină o promovare sau o mărire de salariu sau le va încuraja să își caute un job mai bine plătit și cu mai multe perspective pe termen lung.

Perioada cu Venus în Balanță le va purta noroc și nativilor care doresc să devină părinți.