Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Gemeni

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-GEMENIHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Gemeni.
Din  seara zilei de 31 octombrie, șansa le surâde, din nou, Gemenilor, în plan sentimental: planeta Iubirii ajunge, din nou, în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
Dar, până la jumătatea lui noiembrie, Venus va fi în mișcare retrogradă și va readuce iubiri din trecut sau, în cupluri, nostalgia începutului ori după caz, dorința de a clarifica lucrurile.

În plus, planeta Mercur, aflată în sectorul Mariajului, tot din ziua de 31 octombrie, va amplifica interesul pentru discuții, pentru căutarea de soluții, dar și pentru călătorii în doi sau pentru afaceri de familie.

De asemenea, în multe cupluri se va discuta mai mult despre copii sau se vor schimba regulile în relația cu aceștia, în sensul că Gemenii vor deveni mai autoritari.

Din 16 noiembrie, Venus va reveni la mersul direct, iar în dimineața de 17 noiembrie, Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Săgetător.

Venus le va aduce noroc în iubire, dar Mercur retrograd va provoca probleme de comunicare sau nehotărâre, iar relațiile (în special cele noi) vor trece prin perioade obositoare de ”tatonare”, de așteptare și răzgândire, de apropiere și retragere.

Tocmai de aceea deciziile importante, inclusiv în materie sentimentală, ar trebui amânate până după 7 decembrie, când Mercur (care-i patronează pe Gemeni) va fi, din nou, ”în mers direct”.

În plan profesional, tranzitul retrograd al planetei Venus le recomandă Gemenilor să își redescopere pasiuni, talente, abilități care ar putea deveni surse suplimentare de venit, pentru că planetele Mercur și Jupiter aflate în sectorul Parteneriatelor le vor ”înlesni” întâlnirea cu persoane dispuse să investească în ideile și proiectele lor și să colaboreze cu ei.