Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Leu

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-LEUHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie-2 decembrie 2018, zodia Leu.
Până în ziua de 16 noiembrie, Leii trebuie să dea dovadă de mai mult tact și de răbdare pentru că Venus se va afla în mișcare retrogradă, în sectorul Comunicării, iar planeta Marte se va afla în ”casa Mariajului și a Parteneriatelor” din astrograma lor.
Iar Marte este planeta Pasiunii, planeta Acțiuni, dar și Planeta Războiului.

S-ar putea ca Leii să  își susțină cu atâta convingere și pasiune ideile și opiniile, încât comunicarea cu frații, vecinii sau colaboratorii apropiați să aibă de suferit.

De suferit poate avea și relația cu partenerul de viață pentru că Marte îi face pe Lei mai impulsivi, în timp ce Venus retrograd îi face mai pretențioși, mai negativiști, mai suspicioși, mai puțin atenți la efectul cuvintelor pe care le rostesc, motiv pentru care certurile în cuplu și nu numai ar putea izbucni de la fleacuri, de la glume nepotrivite sau de la remarci răutăcioase.
Sau de la comparația cu o fostă iubire, pe care unii nativi Leu nu se vor sfii să o facă și în prezența actualului partener!

Din 16 noiembrie, însă, Venus va reveni la mersul direct în Balanță și va reface ori, după caz, va consolida armonia în cuplu, va readuce pacea în relațiile cu vecinii sau colegii, va întări spiritul de echipă și, în plan profesional, îi va ajuta pe Lei să semneze contracte avantajoase sau să câștige mai mulți bani din proiectele aflate în derulare.

Dar în a doua parte a lunii noiembrie, Mercur retrograd în casa Iubirii și creativității le recomandă Leilor prudență în relațiile sentimentale noi, discreție în viața personală, precum și verificarea tuturor detaliilor și informațiilor înainte de a acționa.