Horoscop Oana Hanganu: Venus, din nou în Balanță! Ce aduce pentru zodia Pești

oana-horoscop-venus-in-balanta-31oct-2dec-PESTIHoroscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Balanță, 31 octombrie -2 decembrie 2018, zodia Pești.
Pentru Pești, revenirea planetei Venus în zodia Balanței va însemna  mai mult noroc financiar prin intermediul sau cu ajutorul altora, iar în plan personal, mai multă acțiune și pasiune.

Dar, cum Venus va fi în mers retrograd din 31 octombrie până în 16 noiembrie, relațiile și colaborările vor ”înainta” cu ”hopuri” și nu vor fi lipsite de tensiuni, mai ales că și Marte, aflat în casa Trecutului, va repune pe tapet vechi probleme sau conflicte sau va scoate la lumină secrete din trecutul nativilor sau din trecutul partenerilor (de viață sau de afaceri).
Din 16 noiembrie, Venus va reveni la mersul direct și, până la începutul lui decembrie (mai exact, 2 decembrie), va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Peștilor. Aceștia vor avea șanse mari să primească ajutor financiar, credite, burse, comisioane sau moșteniri.

În plan personal, Venus le va aduce oportunități amoroase, relații pline de pasiune, care vor schimba, în mod radical, viața nativilor.

Pasiunea va fi la cote maxime nu doar în noile relații, ci și în cuplurile ”cu vechime” pentru că tot din 16 noiembrie, Marte -planeta Pasiunii- va ajunge în zodia Pești.

Dar Marte este și planeta Războiului, așa că nativii trebuie să își păstreze cumpătul și să evite exagerările de orice fel, mai ales că, din 17 noiembrie, ”va intra în scenă” și Mercur retrograd, ”vinovat” de apariția unor probleme de comunicare, ce pot afecta toate zodiile.

Dar Venus în Balanță va fi un aliat foarte puternic pentru Peștii care vor să trăiască din plin fiecare clipă și vor să își (re)descopere adevăratele dorințe, interese ori pasiuni.
Venus în Balanță îi va ajuta și pe nativii care vor dori să se desprindă din relații în care nu sunt fericiți, pentru că, în acest fel, vor putea face loc, în viața lor, pentru o iubire adevărată, plină de afecțiune și de pasiune.